Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót mikortól lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót mikortól lehet elkezdeni szedni?

Figyelt kérdés

Kedden megyek és szeretnék feliratni az orvossal.Utána közvetlen ahogy kiváltom elkezdhetem szedni? Mert most lesz vége a mensimnek.

Köszi a válaszokat!

2009. aug. 14. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgyis csak következő hónapban kezdhetnéd szedni, hiszen a menstruáció első napján kell elkezdeni.

A doki addig még csináltat egy laborvizsgálatot és az alapján fogja felírni a gyógyszert.

2009. aug. 14. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a mensid első napján vagy a 2.-5. napján lehet elkezdeni, de inkább az elsőn, mert akkor már abban a hónapban meggátolja a peteérést és a ciklusod sem zavarodik össze!
2009. aug. 14. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:

De pont ezt akarom elkerülni, mert épp nyaralásra esik majd a köv.mensim:S

Hiába h tampon azzal nem szívesen mennék vízbe.

2009. aug. 14. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
pedig mindenképpen a mensi első napjától kell kezdeni, mert amúgy szart se ér az a havi gyógyszer, mert nem fog rendesen védeni. ha nem akarod nyaraláson kezdeni akkor a köüvetkezőn. ez nem cukorka hogy akkor amikor jólesik... ennek szabályai vannak amit be kell tartani, mert különben nem ér semmit.
2009. aug. 14. 19:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
jah és az első hónapban szinte végig vérezhetsz erre felkészülhetsz, hamarabb kellett volna gondolnod rá ha a nyaralást akartad volna kibekkelni. plusz később is összevissza vérezhetsz mivel csak úgy elkezdted szedni, nem a ciklus kezdetekor.
2009. aug. 14. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Úgy volt, h nem nyaralásra jön meg csak mivel most korábban jött meg így hát akkor fog.:S Jó nem is úgy gondoltam, hogy egyből beveszem dokival azért fogok beszélni nem szokásom vakvágtába csinálni dolgokat:)

Marad a tampon akkor:)

Köszi a válaszaitokat!

2009. aug. 15. 14:46
 7/7 A kérdező kommentje:
19:44 egyáltalán nem kezdtem el szedni. Kérdésnél írtam, hogy jövő héten fogom feliratni.
2009. aug. 15. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!