Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolnátok terhességre ebben az esetben? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tompa, néha szurkáló alhasi fájdalom, néha hányinger, puffadtság, ha hasra fekszem, akkor olyan fura érzés a köldököm alatt
terhesség vagy inkább gyulladás?
(fogamzásgátlót szedek, de hát ki tudja...)
2012. nov. 13. 15:18
2/5 A kérdező kommentje:
csak hnapután reggel tudok csinálni, azért tettem fel a kérdést, hátha volt már másnak ilyen...
2012. nov. 13. 15:26
3/5 anonim válasza:
Irány a nődoki, ez fertőzés is lehet, és ha nem kezelnek mindkettőtöket, rámehet a termékenységetek.
4/5 A kérdező kommentje:
nem hinném h fertőzés, inkább akkor már gyulladás vagy a másik, amire gondoltam mér, de remélem inkább csak az első...lehet h fele tünet már csak azért van, mert beképzelem magamnak :/
2012. nov. 13. 17:11
5/5 A kérdező kommentje:
csináltam ma délelőtt egy tesztet, az negatív, majd hnap is csinálok egyet reggel, az első vizeletből
2012. nov. 14. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!