Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megjött a menszeszem, mikor vegyem be az első szemet?
Ma reggel iszonyú nagy fájdalommal....szokás szerint. Még nem vérzek rendesen, elég lesz akkor csak este bevennem az első szem tablettát?Már rögtön ezt a menszeszemet le fogja röviditeni a tabletta 4 napra? Reménykedhetem abban, hogy a tabletta segíteni fog, hogy ne legyenek olyan iszonyú nagy görcseim?
19/L
Igen, még ma vedd be. :)
Nekem az első pár szem még nem rövidítette le a menzeszt. De a görcsöket megszüntette.
szia! én is ugyanebben a cipőben járok, 5 napja kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, és nekem is nagyon nagy görcseim szoktak lenni.
mivel minden nap ugyanabban az időpontban kell bevenni a gyógyszert, válassz egy olyan időpontot, amikor többnyire mindig olyan helyen vagy, ahol be tudod venni, vagy már biztos, hogy ébren vagy. nekem az esti időpont alkalmasabb, ezért neked is azt javaslom.
a görcseimet nekem nem szüntette meg egyelőre, és nem is rövidítette le, ugyanolyan hosszú maradt, mint eddig. a jótékony mellékhatásokat 1-2 hónap múlva várhatod, én is reménykedek a görcsök elmúlásában.
remélem te is jól jársz majd vele!
Köszi a választ.Nekem a doki azt mondta, hogy 6napról 4 napra le fogja rövidíteni, de arra már nem is emlékszem, hogy rögtön az elsőt....na mind 1.
Valakinek tapasztalatok Minisiston tablettárol?
10:52. harmadik válaszolo:
1.Hülye nem vagyok, minek indulsz ki magadbol.
2.Ha nem tetszik a kérdés, akkor minek jössz be? Hol kérdezzem meg, ha nem itt?
3.Alig vártam már hogy mehessek el a dokitól, most voltam amugy először, és azért féltem is.
4. Csak egy levelet kaptam gyógyszertárban próbára, tehat se dobozt, se betegtájékoztatot nem kaptam
Ja de a tabitól meg nem félsz,de a dokitól nem mersz egy mondatot megkérdezni..vicces..minek neked tabi akkor?
nem kaptál betegtájékoztatót... hol élsz te? faluba??
MINDEN tablettához kell hogy adjanak betegtájékoztatót a gyógyszer mellé.A helyedben bemennék valami nagyvárosba,normális gyógyszertárba.
Ja és azért irtam,hátha az ilyen gyengébbek észreveszik magukat,és kevesebb ilyen primitív kérdéssel kell találkozni.
Többet nem is írok,mert ezek után a "betegtájékoztatót nem kaptam" dolog után ....hehe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!