Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kezdtem el szedni a stodette fogamzásgátlót. Tengap este 9 körül jött meg a menszeszem és akkor vettem be az első szemet, a mait pedig 5 órakor mert ezután minden nap 5-től akarom szedni. Így már most is teljes védelmet nyújt?
Figyelt kérdés
Aki tud írjom véleményt a gyógyszerről légyszi :)2010. jún. 2. 17:13
1/11 anonim válasza:
A fogamzásgátló egy hónap rendszeres szedése után nyújt megfelelő biztonságot típustól függetlenül. Addig javasolt a gumi óvszerrel való nemi kontaktus. ÜDV23F
2/11 anonim válasza:
Annak idején mikor én kezdtem el szedni a Stodette-t akkor nekem azt mondta a dokim, hogy az 5. napon kezdjem el szedni és a második levél megkezdésekor már védve leszek!Addig valami más védekezési módot kell kitalálni!Nekem semmi panaszom nem volt vele soha!Nem volt hányingerem, nem szedtem magamra felesleges kilókat, nem volt hangulatingadozásom!Viszont egy pozitív tulajdonsága volt nekem, hogy 9 hónap alatt 2szer is le kellett cserélnem a melltartóimat mivel akkorát nőttek a melleim!Merem ajánlani bárkinek!
3/11 A kérdező kommentje:
csak mert nekem aazt mondta hogy az 1. menstruációs napon kezdjem el szedni. A tájékoztatóra pedig az volt írva, hogy a menszesz első nap kezdem el szedni akkor az első szem tablettta bevétele után védelmet nyújt, de az orvos azt mondta h két hétig védekezzünk. Szóval most bele vagyok zavarodva:D
2010. jún. 2. 18:58
4/11 A kérdező kommentje:
de ha nőne a mellem annak énis örülnék :D
2010. jún. 2. 18:59
5/11 anonim válasza:
Én a helyedben kivárnám az 1 hónapot.
Én is kivártam.
Utána csak parázol ha bármi furcsát tapasztalsz magadon.
A mellnövekedés nem velejárója a fog. gátlónak.
L/23
6/11 anonim válasza:
Én nem tudom honnan vettétek ezt az "egy hónapig még nem véd" dolgot...már többször kezdtem el gyógyszert szedni, a menszesz utolsó előtti napjától kezdve (mert a doki azt mondta, ha neked azt mondta, h az elsőn szedd be, akkor nyilván neked úgy kell) és egy hétig vártunk vagy "vigyáztunk" (gumit utáltuk) mert addig tényleg nem véd rendesen de 7 nap utána rendesen szexeltünk...jah és nem lettem egyszer sem terhes! (Persze ha bizonyos gyógyszerek tájékoztatójában egy hónap van írva akkor nem szóltam én biztos másmilyet szedtem eddig...) 23 L
7/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) az én tájékoztatómra az van irva h ha az előírtakat betartom (menszesz 1. napján kezdem) akkior az 1. szemtől kezdve véd.. gondolom akkor nem véletlen írják így :) Nyílván minden gyógyszernél más
2010. jún. 4. 17:15
8/11 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Ezért várd ki, mert majd te is jössz a kérdéseddel.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. jún. 5. 10:54
10/11 anonim válasza:
a fogamzásgátlók sosem nyújtanak teljes védelmet, egy ismerősöm úgy lett terhes, hogy alkoholt fogyasztott a tabletta mellett. buli volt, pia volt, sex volt... gyerek lett. aztán ment elvetetni, nem kellett neki.
szar az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!