Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elkezdtem az elsö levél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem az elsö levél szedését a menszeszem még megvan szinte pedig már el kellet volna mulnia, kinek meddig tartott az a szakasz?

Figyelt kérdés

Már nem vérzésem van csak olyan barnás folyás ez valamennyiben gátol hogy a barátomm kényeztessen vagy esetleg szeretkezzünk?És hogyha szeretkezünk izgalom hatására nem lesz más ez a vérzéses állapot, ugyértem hogy felfokozottab és eetleg vérzéssé alakuljon ?

Ezt szerettem volna kérdezni

köszönöm a segitséget

2009. ápr. 9. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Betegtájékoztató??? Világosan le van írva, hogy ez mellékhatás és normális dolog...Ha 3 hónap után is ez van, akkor irány a doki.
2009. ápr. 9. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
ne aggódj én mikor előszőr elkezdtem szedni akkor a két mensesem között 3-4 nap volt
2009. ápr. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!