Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilyukadt a gumi, lehet baj? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ma délután együtt voltunk barátnőmmel, elmentem benne, de aránylag gyorsan (nem elég gyorsan, hogy 100%-ig megnyugodjunk), mikor barátnőm hátranézett, látta, hogy a gumiból folyik... Én később vettem észre, mint ő, de azt mondta hogy nem egyből kezdett folyni hanem pár pillanat után. A lyuk egy fél, egy centis kis szakadás volt, nem nagyobb, és kb. a makkom aljánál volt, mikor merev volt, de ebben nem vagyok biztos. Háziorvos gyorsban írt fel neki esemény utánit, az egyik felét be is vette már (rá 2órára). Egyébként utolsó menstruációja 12-én volt, most kéne hogy megjöjjön, de szokott neki késni. A balesetet és a körülményeket figyelembe véve megnyugodhatunk?2012. nov. 10. 16:29
1/4 anonim válasza:
Ha bevette a tabl. Mindenképpen.
2/4 anonim válasza:
semmi nem 100% amíg meg nem jön neki... nincs 100% os fogamzásgátló módszer (na jó van de az visszafordíthatatlan)
3/4 anonim válasza:
Nem lesz terhes ne aggodj,ezek a tabketták megbizhatóak ma már.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elvileg most kellene megjönnie neki. Ha bevette a tablettát, megváltozhat ez? Ha így van az ovulációja már rég megtörtént. Így már nem befolyásol semmit a tabletta?
2012. nov. 10. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!