Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után gyerek?!
Igen igazad vam,ez lesz! Hiszen biztosra kell tudnom.
Valahol azt olvastam 1 év intenzív próbálkozás után "kell" orvoshoz fordulni...
Köszönöm a választ!
Jaj ne 4 hónap alatt nem sikerült úristen, és most két és fél hónapra jesszusss.....
Szerinted ez pöcre megy, csak csettintened kell és kész?
2 év intenzív próbálkozás ellenére nem jön össze, na akkor kell aggódni, és orvoshoz menni.
nem,nem úgy megy! Ezzel tisztában vagyok,és tudod kicsit aggódom és feltettem a kérdést hátha volt már valakinek hasonló vagy esetleg ilyen tapasztalata!
Érdekelt!
De azért köszönöm választ!
Szerintem nyugodj meg, igen, az abortusznak lehet ilyen következménye, de az, hogy nem jött össze ennyi idő alatt, nem feltételez meddőséget.
A legtöbb helyen azt ajánlják, hogy várjatok egy évet, és ha egy év alatt sem jön össze, érdemes elmenni kivizsgáltatni magatokat. Addig élvezzétek a helyzet adta szabadságot :)
Millió meg egy pár védekezik különböző módokon, nektek erre már nem kell gondot fordítani, hiszen babát szeretnétek, élj a lehetőséggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!