Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rosszul szedtem be a Tri-regol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul szedtem be a Tri-regold 21+7 gyógyszert?

Figyelt kérdés

Szeptember 26-án jött meg utoljára.Nem volt még 21+7 napos gyógyszerem csak a sima.Nem szólt az orvos sem mikor irattam hogy 28 napos meg is jött 21 nap után.Furcsáltam is hogy hogy gyógyszer közben jött meg.Nem tartottam szünetet így kezdtem a következő levéllel.Amit akkor jól csináltam mert nem is kell szünetet tartani.Múlthéten fogyott el a második levél.Szünetett tartottam és furcsáltam hogy nem jött meg.Most számoltam hogy már okt 26án megkelett volna jönnie.

Terhes lehetek?Most hogy kezdjem szedni?

2012. nov. 5. 09:37
 1/4 -=Koldus=- ***** válasza:
0%
És miért nem tartottál szünetet? Amúgy az asszony is ezt a gyógyszert szedi. Ennél szünetet kell tartani a menstruáció ideje alatt illetve előtte 3 nappal. Magyarán 7 napig nem kell szedni a gyógyszert. De sztem a tájékoztatóban le van írva, hogy miként kell szedni.
2012. nov. 5. 09:42
 2/4 A kérdező kommentje:
3 éve szedem ezt a gyógyszert de a 21 db-osat ennél pedig nem kell szünet
2012. nov. 5. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A betegtájékoztatót miért nem olvastad el?

Az utolsó 7 gyógyszer PLACEBO, azaz nem tartalmaz hatóanyagot. AIl. azt hiszem a tri-regolban van egy kis vas, de a ciklus szempontjából az utolsó 7 nap pont olyan, mintha nem szednél semmit.

Nem is igazán értem hogy szedted.

Nem kell szünetet tartani, hanem beszedni mind a 28 darab tablettát, majd SZÜNET NÉLKÜL elkezdeni a következő levelet.

És a 7 placebo tabletta alatt kell megjönnie a vérzésnek.

De ez mind le van írva...

2012. nov. 5. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Most lövöm le magam.
2012. nov. 5. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!