Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vettem terhességi tesztet,2sze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vettem terhességi tesztet,2szer is letesztem. Terhes vagyok. DE ÉN NEM AKAROK GYEREKET! Most mi legyen?

Figyelt kérdés
2012. nov. 4. 13:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
na ez az amit egész életemben szeretnék elkerülni. Nagyon fiatal vagy, de most felesleges siránkozni, mert már úgyis mindegy. Minnél hamarabb mond el anyukádnak. Valószínű lefogja üvölteni a fejedet, egyébként én a barátomat is elrángatnám, amikor közlöm anyummal, hogy mivan, csak hogy ebből is vegye ki a részét! Aztán irány a nőgyógyász, ő elmondja, hogy mik a következő lépések. Egy a lényeg, ne halogasd!! Ja és engem nagyon érdekel, hogy anyud mit mond majd, nem szretnék indiszkrét lenni, de ha esetleg nem gond, akkor írhatnál egy privát üzit, hogy mi lett ennek a végeredménye. egyébként szorítok, hogy minden rendben legyen :)
2012. nov. 4. 18:51
 22/26 anonim válasza:
vegyél még, sose tudhatod mikor lesz belőled a gazdaság motorja!
2012. nov. 4. 19:51
 23/26 gyikom válasza:
sztem is vegyél még tesztet hiszen a tesztek elvileg fejlesztenek nem? :O :D
2012. nov. 4. 19:56
 24/26 anonim válasza:
Akármilyen nehéz is, beszélned kell a szüleiddel, jobb, ha anyukáddal először. Ha rendes szülő, akkor segítőkész lesz, megnyugtat, és mindent megtesz azért, hogy ez az eset ne tegye tönkre az életed. Én is csak azt tudom javasolni, hogy ne halogasd a dolgokat. Ja és remélem a jövőben kétszer is meggondolod, hogy védekezés nélkül feküdj le valakivel...
2012. nov. 4. 21:22
 25/26 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon fiatal vagy... én csak 2évvel vagyok idősebb tőled,viszont ha 16 éves koromban estem volna teherbe sem vetettem volna el...hozzáteszem a családi hátterem olyan,hogy elég valószínű, hogy ki lettem volna tagadva a családból,mivel úgymond "vallásos családba születtem", a vetélést így is kizártam mindig...

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA

ezt nézd meg...lehet,hogy rád nem fog hatni,bár én akár hányszor látom,mindig megkönnyezem...érdekelne,hogy mit mondott az orvos és az is,hogy mire jutottatok otthon, és mi volt a szülők reakciója. remélem majd írsz privátban... és sok sikert :)

18/L

2012. nov. 7. 19:49
 26/26 anonim ***** válasza:
2012. nov. 7. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!