Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettem terhességi tesztet,2szer is letesztem. Terhes vagyok. DE ÉN NEM AKAROK GYEREKET! Most mi legyen?
először is nyugodj meg
beszélj a sráccal, ha még nem tetted volna és menj el egy nőgyógyászhoz
ő majd elmond mindent, amit tudni szeretnél
aztán ha tényleg terhes vagy beszélned kell a szüleiddel (ugy tudom, ha még nem töltötted be a 16-ot, akkor kell szülői engedély az abortuszhoz is) de ez nem biztos, csak így emlékszem
addig is csinálnék még pár tesztet a helyedben (biztos h nem néztél el vmit?)
Hát ha tényleg terhes vagy (már pedig a pozitív teszt igen csak arra utal), akkor csak a terhességmegszakítás marad, ha nem akarod megszülni.
Ezt az esetedben (mivel 18 év alatti vagy) 18. hétig végzik el, csak és kizárólag az egyik szülőd írásos beleegyezése esetén.
De nem kellene nagyon halogatni, mert már kb. 4 hetes terhes vagy, a procedúra sem két napos...
És célszerű a 12. hétig elvégeztetni, mert akkor csak vákuum vagy kaparás van.
12. hét után már vetélésindukció, ami azért kellemetlenebb...
Jah és 30 ezer forint lesz.
2,8,13. válaszoló vagyok :D
köszi az előttem szólóknak h kijavítottatok, nem tudtam pontosan h hány éves korig kell szülői beleegyezés (szerencsére még nem kerültem ilyen helyzetbe)
kérdezőnek még mindig azt tudom mondani h irány egy nőgyógyász
Csak abortusszal tudod elvetetni. Az meg 30-32000 Ft.
18. korig kell a szülő beleegyezése is, tehát anyukádnak szólni kell.
És én a helyedben már indítanám a procedúrát, mert az abortusz előtt is legalább 2 konzultáción jelen kell lenned, ahol megbeszéltek minden lehetőséget egy védőnővel.
Ja és szólj az apának is.
Amúgy kamu pozitív teszt nincs! Ha pozitív akkor terhes vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!