Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta és a fogamzásgátló egyszerre?
Hanyagold a 72 órás tabit!
Elsőnek teljesen igaza van!!
19/L
Tetszik hogy nem vagy olyan butácska hog yjajj 13 napja szedem hát az már tuti...
Amúgy a 72 órást nőgyógyász írta fel nem? miért nem kérdezted meg tőle? Telefonájl oda ő jobban ért hozzá mint mi...
Amúg yigen meg fog tőle jönni és orbitális lesz....
Ha 13 napja szeded, akkor már véd.
Semmi értelme bevenni 72 órást, csak a hormonrendszered b.szod szét vele.
Egyébként meg benne van abban a rühes tájékoztatóban, hogy mikortól véd. Nem értem miért nem agy képes elolvasni.
am meg általában 13 nap alatt már hathat a fogamzásgátló, az enyémre is az volt írva h 1. naptól véd...
persze ez csak akkor igaz, ha megfelelő neked a tabi, h ezt megtudd, meg kell várni az 1 hónapot !!!! (levél végét) és h megjöjjön a vérzésed... stb
milyen tabit szedsz?
am ha elmész nőgyógyászhoz és megkérdezed h mit tegyél, biztos h nem fogja azt mondani h szedd tabit és vedd be a 72 órást
mielőtt lehülyéznének az első pár sor miatt sok doki (szerintem kicsit felelőtlenül) azt mondja h 2 hét után mehet a szex gumi nélkül
utolsó vagyok
még annyit hozzátennék, h én nem venném be a helyedbe, hanem 2 hét múlva tesztelnék...
pedig 21 éves egyetemistaként nem szeretnék még gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!