Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

fogamzásgátló szedtem 1 évig gyógyszerszünetben aug2-

3-4-5-6 megjött aztán abba hagytam a gyógyszer szedését (aug10től ) akkor aug12-13-14-15 megint megjött és azóta egészen ideáig semmi .

2012. okt. 27. 15:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
a másik csajnak?? ő szidott le, de ok...... egyebkent nem, nem vok 16, de akkor már tudtam, mert utánaolvastam, SŐT, amikor egy olyan sz.rt szedek, mint egy fogamzasgatló tabletta, akkor azért utánaolvasok, mert káros is lehet.. az én esetemben pl., ha nem olvastam volna utána, meg nem kérdezgettem volna ORVOSOKAT, akkor bizony belehalhattam volna egy stroke-ba.. amit az én dokim nem emlitett egyaltalan.. sajnalom, h meghalt anyukad, de attól még lehet olvasgatni. meg mellesleg, 16 évesen is nem tudom h ki ír fel fogamzásgátlót, amikor még fejlődésben levő szervezet vagy.. ne értsd félre, nem haragszok én, de olvass utána, mert neked lesz rosszabb, ha vmi baj lesz!!!!
2012. okt. 29. 11:53
 32/35 anonim ***** válasza:
azért majd ird meg, amikor megjött! és lehetőleg többet ne csinalj ilyet. na, ennyi a lelki fröccs:DD
2012. okt. 29. 14:23
 33/35 A kérdező kommentje:
oks köszi mindenkinek
2012. okt. 29. 18:25
 34/35 A kérdező kommentje:
rem megjön :(
2012. okt. 29. 18:25
 35/35 A kérdező kommentje:
eddig még semmi :(
2012. nov. 25. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!