Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

fogamzásgátló szedtem 1 évig gyógyszerszünetben aug2-

3-4-5-6 megjött aztán abba hagytam a gyógyszer szedését (aug10től ) akkor aug12-13-14-15 megint megjött és azóta egészen ideáig semmi .

2012. okt. 27. 15:17
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Igen, az a huzamosabb idő 3 hónap, amiből letelt 2. Ezért is mondtam a november végét.
2012. okt. 27. 16:24
 22/35 anonim ***** válasza:
ok, én értem:D
2012. okt. 27. 16:25
 23/35 anonim ***** válasza:
csak az nem világos, h vki, aki nem orvos, mond neki vmit, és ő azonnal abbahagyja, holott tudja, h végig kell szedni, mert különben nagy károkat okozhat.... azért azt fontos sztem még elmondani, h most legalabb 6 hónapig ne szedjen fogamzasgatlot
2012. okt. 27. 16:26
 24/35 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha vkinek normálisan reagál a szervezete a tabira meg az abbahagyásár, akkor nem számít, hogy mikor hagyja abba. Vagyis annyiban számít, hogy abbahagyás után azonnal megjön, hiába volt előtte egy héttel vérzése.

Ha meg vkinek a hormonrendszere nem tud azonnal visszaállni a régi kerékvágásba, akkor az se segít a dolgon, hogy levél végén hagyja abba. Ugyanúgy amenorrhoeája lesz...

Hiszen amíg szedi, addig az egész ciklusa teljesen le van állítva. Nincs is semmilyen ciklusos működése, a vérzés is csak azért van, mert abba a 7 napban nem szedi a tabit.

2012. okt. 27. 16:32
 25/35 anonim ***** válasza:

Utolsó, a szervezetnek fontos a rendszeresség. 21 nap tabletta, 7 nap szünet. Hagy ne menjek bele, hogy ez miért okoz károkat, semmi kedvem részletesen leírni, ha gondolod, olvass utána.

23-as: én tanácsoltam neki, mert Cypromix-et szedett, holott semmi oka nem volt az orvosának, hogy ezt felírja. És azt max fél évig szabad szedni, különben nagy károkat okozhat. Ő ezért hagyta abba, már többször is leírtam, hogy menjen el orvoshoz is, lehetőleg ne ahhoz, aki felírta neki.. Arról tanácsot sem kért, hogy abbahagyhatja-e a következő hónapban.

A kérdező rendkívül tudatlan, még a fogamzásgátló működési mechanizmusával sincs tisztában.

2012. okt. 27. 16:54
 26/35 anonim ***** válasza:

Pedig leírhatnád, mert őszintén érdekelne...

"A kérdező rendkívül tudatlan, még a fogamzásgátló működési mechanizmusával sincs tisztában."

A legtöbb nő nincs vele tisztában. Mégis honnan lenne? Nem jár mindenki orvosi egyetemre, az orvos nem mondja el, a betegtájékoztató meg nem írja le, hogy hogyan működik.

Nem kellene ennyire lehordani ezt a szerencsétlent, meg halálra ijeszteni, így is van elég baja.

2012. okt. 27. 16:57
 27/35 anonim ***** válasza:
onnan lenne, h utánaolvas/utánakérdez megbízható orvosoktól.. nem jár mindenki orvosi egyetemre, azt mégis tudja, h a mensi miért van, nemde?
2012. okt. 27. 17:33
 28/35 anonim ***** válasza:

Nézz már szét ezen az oldalon. 20 éves nők azt sem tudják honnan számolják a ciklust.

Azzal nem lesz jobb neki, ha leb.szod. Talán menj el sulikba felvilágosítást tartani, és akkor okosabbak lesznek!

2012. okt. 27. 17:35
 29/35 anonim ***** válasza:
nem az én problémám, h nem tudják. ezzel nekik lesz rosszabb.. mindenesetre, nem tartom normális dolognak, h vki ennyire alapvető dolgokkal nincs tisztában.
2012. okt. 27. 17:38
 30/35 A kérdező kommentje:
Utolsó talán te ugy születtél h tudtál mindent ? Vannak mberek pl én akiknek az anyukájuk sajnos meghalt :'( nem tudhatok mindent a mensiről talán azért tud mindenki mert van védőnő ja és te nem 16 éves vagy szerintem . -.- a másik csajnak köszi szépen
2012. okt. 28. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!