Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van? Hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

fogamzásgátló szedtem 1 évig gyógyszerszünetben aug2-

3-4-5-6 megjött aztán abba hagytam a gyógyszer szedését (aug10től ) akkor aug12-13-14-15 megint megjött és azóta egészen ideáig semmi .

2012. okt. 27. 15:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
csak úgy adsz mindenki véleményére? ilyen hozzáállással inkább ne is szedj semmit.. mostmár mind1, menj el dokihoz, ha a következő hónapban se jönn meg...
2012. okt. 27. 15:38
 12/35 anonim ***** válasza:

Most ez komoly? Te vagy az, aki legalább 6700 kérdést feltettél a Cypromixszel kapcsolatban, és még privit is váltottunk?

Hétfőn azonnal menj orvoshoz!!!!

2012. okt. 27. 15:41
 13/35 anonim ***** válasza:

Miért kellene azonnal dokihoz mennie?

Letette a tabit, ami jó döntés volt, utólag meg nem tud mit kezdeni azzal, hogy szedte, vagy azzal, hogy nem szedte végig.

Az orvos sem tud most vele mást csinálni, maximum ír neki vmi hormont, hogy legyen egy megvonásos vérzése, vagy újra felír fogamzásgátlót, ami őrült nagy baromság lenne.

Várja meg szépen a november égét, hátha rendeződik magától, ha nem, akkor ráér november végén dokihoz menni.

Hagy térjen észhez egy kicsit a hormonrendszere.

2012. okt. 27. 15:44
 14/35 anonim ***** válasza:
igen, de ha nem jön meg neki, akkor meg kell indítani, ami igaz, h hormongyógyszer, de az se normalis h nincs vérzése...
2012. okt. 27. 15:50
 15/35 anonim ***** válasza:
nyilván nem normális, de az a legjobb, ha magától helyreáll. Azért mondom, hogy még egy hónapot várjon. Ha akkor sem jön meg, akkor menjen orvoshoz.
2012. okt. 27. 15:52
 16/35 anonim ***** válasza:

Persze, várjon csak még, hátha annyira megvastagszik a méhnyálkahártyája, hogy rengeteg vért veszít amikor leválik! Ráadásul akkora fájdalmai lesznek, hogy el is ájulhat!

Az orvos meg meg is vizsgálja, hogy milyen vastag, nem csak találomra felír neki valamit. Ha nagyon vastag, sokkal jobb, ha felírja és leválik, minthogy vastagodjon még 1 hónapig.

Kérdező, sokkal jobban tetted volna, hogyha ezt is megkérdezed és tudok tanácsot adni. Egy szóval sem írtam, hogy a levél közepénél hagyd abba a gyógyszert. Azt egész egyszerűen TILOS!

Hol laksz? Nagyon örülnék neki, ha eljönnél a rendelőnkbe jövőhéten!

2012. okt. 27. 15:58
 17/35 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 27. 15:59
 18/35 anonim ***** válasza:
Különben tinikoromban nekem is volt, hogy kimaradt 3 menstruációm. Amikor megjött akkor kórházba kerültem, a betétet ott volt 2-3 darabba a méhnyálkahártya, ezután olyan szinten véreztem, hogy alig láttam már. A vérnyomásom hirtelen lecsökkent 80/50-re, a pulzusom 40 volt, akkor hívták ki a mentőket. A mentőkocsiban ájultam el, olyan szintű vérveszteségem volt, hogy 2 zacskó vért adtak nekem.
2012. okt. 27. 16:00
 19/35 anonim ***** válasza:

betéten*

Bocsi, csak nagyon fáradt vagyok most.

2012. okt. 27. 16:01
 20/35 anonim ***** válasza:
jó, én se gondoltam, h most azonnal rohanjon.. de azért ha huzamosabb ideig nem jön meg neki, akkor el kell mennie..
2012. okt. 27. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!