Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 14 évesen fogamzásgátló szedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen fogamzásgátló szedés?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 15:45
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Nekem is problémás a bőröm, ilyenkor nem fogamzásgátlót kell szedni, menj el bőrgyógyászhoz, ő ír fel gyógyszert (nem fogamzásgátlót!) és krémeket. 6-8 hét mire hatni kezdenek, de használ, csak legyél türelmes. 17/l
2012. okt. 26. 16:57
 22/30 anonim válasza:

Elöttem mindent leírtak.Hidd el, nem éri meg.

És ha az mondod voltál bőrdokinál, és nem használ (bár van, hogy hypnapok kellenek a hatáshoz, ne légy türelmetlen) , akkor próbáld meg az Aloeverat.De ne bolti krémben!Szerezzetek növényt!Válaszd ki az egyik levelét, vagj le egy kis darabot, keresztben vágd ketté, és a levét kend el az arcodon.Ennek is kell hatóidő természetesen, de szerintem megéri megpróbálni.:)Én ezt tenném a helyedben.Habár, mikir az aloevera gondozásásról olvastam, azt olvastam, hogy csak kb. 4 éves koruktól van gyógyító hatásuk, de elég elterjedtek az utóbbi időben.Hátha van a rokonoknak egy szét, kifejlett.

2012. okt. 26. 18:13
 23/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak a válaszait akik nem leosztottak, hanem tanácsot adtak! :) egyébként nem fogok szedni, és nem is úgy volt, hogy elkezdem hanem én csak itt a véleményeket akartam kikérni, és meg akartam tudni az előnyeit és a hátrányait!
2012. okt. 26. 18:34
 24/30 anonim ***** válasza:
a tabletta nem teszi rendbe a hormonrendszered ez tévhit,és 14 éves kislány ne szedjen
2012. okt. 26. 21:46
 25/30 anonim ***** válasza:
A pattanásaidra ne fogamzásgátlót szedj, hanem MOSSAD az arcodat! Amellett hogy tiszta lesz a bőröd, még a pórusaidat is tisztán tartod, amik nem gyulladnak be, így nem is lesz patid. Alapozókat meg ilyen dolgokat ne kenjél magadra, a hajadat meg nyald le a homlokodra. Ennyi.
2012. okt. 27. 01:18
 26/30 anonim ***** válasza:

Inkább keress másik bőrgyógyászt ha az előző nem talált megoldást.

Kizártnak tartom, hogy csak hormon tartalmú gyógyszerrel lehetne megoldani a problémádat.

Dolgoztam bórgyógyászaton és ott a doktornő a nagyon csúnya, hegesedéssel járó aknés bőrproblémákat sem fogamzásgátlóval kezelte, mégis hatásosak volta a kezelései.

2012. nov. 1. 12:44
 27/30 lajos 001 válasza:
fehérje pakolás kell a bőrödnek sok odafigyelés meg 1 hatalmas lópikula a fenekedbe
2012. nov. 1. 14:29
 28/30 anonim válasza:

ne szedd, csak tanács, én a súlyomra kaptam, és 1 év után majdnem trombózist kaptam 23 évesen, azóta sem szedhetek, ráadásul azóta dagad a bokám. Viszont a barátnőmnek is nagyon sok baja volt a bőrével kb 12 éves korától és még mai is. Kozmetikustól bőrgyógyászig mindenhol járt, mire egy bőrgyógyász közölte most 36 évesen hogy neki vízhiányos a bőre és ezért zsírosodik pattanásosodik erősen

és amióta a Stenders búzakorpás és még egy amit használ, majd utána nézek és elküldöm, de azóta a 30 helyett 1-2 pattanása van.

Kérdezd meg a boltba hátha ott tudják melyik való rá.

Nem tudom hol laksz sok helyen van ez a természetes szappan mentes szappan

Budapesten amit tudok a Köki Terminál Kőbánya-Kispest.

2012. nov. 1. 22:29
 29/30 anonim válasza:
Ne szidjátok már a kérdezőt! Akkor az én nőgyógyászom, aki a városban az egyik legjobb, is hülye mert azt mondta a problémás bőrömet látva, hogy jót tenne a tabletta?
2013. márc. 9. 19:15
 30/30 anonim ***** válasza:

Utolsó: Jah, jót tenne. Addig, amíg szeded. Utána meg jó eséllyel még rondább lenne a bőröd, mint előtte.

A többi mellékhatásról nem is beszélve.

Egy 14 éves lány még nincs kifejlődve rendesen. Úgy össze tudja cseszni a ciklusát, hogy később a jóisten se pakolja helyre.

2013. márc. 9. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!