Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen fogamzásgátló szedés?
Elöttem mindent leírtak.Hidd el, nem éri meg.
És ha az mondod voltál bőrdokinál, és nem használ (bár van, hogy hypnapok kellenek a hatáshoz, ne légy türelmetlen) , akkor próbáld meg az Aloeverat.De ne bolti krémben!Szerezzetek növényt!Válaszd ki az egyik levelét, vagj le egy kis darabot, keresztben vágd ketté, és a levét kend el az arcodon.Ennek is kell hatóidő természetesen, de szerintem megéri megpróbálni.:)Én ezt tenném a helyedben.Habár, mikir az aloevera gondozásásról olvastam, azt olvastam, hogy csak kb. 4 éves koruktól van gyógyító hatásuk, de elég elterjedtek az utóbbi időben.Hátha van a rokonoknak egy szét, kifejlett.
Inkább keress másik bőrgyógyászt ha az előző nem talált megoldást.
Kizártnak tartom, hogy csak hormon tartalmú gyógyszerrel lehetne megoldani a problémádat.
Dolgoztam bórgyógyászaton és ott a doktornő a nagyon csúnya, hegesedéssel járó aknés bőrproblémákat sem fogamzásgátlóval kezelte, mégis hatásosak volta a kezelései.
ne szedd, csak tanács, én a súlyomra kaptam, és 1 év után majdnem trombózist kaptam 23 évesen, azóta sem szedhetek, ráadásul azóta dagad a bokám. Viszont a barátnőmnek is nagyon sok baja volt a bőrével kb 12 éves korától és még mai is. Kozmetikustól bőrgyógyászig mindenhol járt, mire egy bőrgyógyász közölte most 36 évesen hogy neki vízhiányos a bőre és ezért zsírosodik pattanásosodik erősen
és amióta a Stenders búzakorpás és még egy amit használ, majd utána nézek és elküldöm, de azóta a 30 helyett 1-2 pattanása van.
Kérdezd meg a boltba hátha ott tudják melyik való rá.
Nem tudom hol laksz sok helyen van ez a természetes szappan mentes szappan
Budapesten amit tudok a Köki Terminál Kőbánya-Kispest.
Utolsó: Jah, jót tenne. Addig, amíg szeded. Utána meg jó eséllyel még rondább lenne a bőröd, mint előtte.
A többi mellékhatásról nem is beszélve.
Egy 14 éves lány még nincs kifejlődve rendesen. Úgy össze tudja cseszni a ciklusát, hogy később a jóisten se pakolja helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!