Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 14 évesen fogamzásgátló szedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen fogamzásgátló szedés?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 15:45
1 2 3
 11/30 Honorare ***** válasza:

miert kellene neked ilyet szedni?

Csak a szorod none ki tole!!!!!!!

nem gondolod ,hogy korai?

sminkelessel, hogy allsz...???

napi 1ora a tukor elott megvan?

2012. okt. 26. 15:54
 12/30 anonim ***** válasza:

Szerintem mielőtt a kozmetikusod tanácsára fog. gátlót kezdesz el szedni, menj el bőrgyógyászhoz. Veszítenivalód nincs, elvégre a pattanásos bőrt amúgy sem árt, ha látja egy bőrgyógyász, és neki esetleg vannak olyan készítményei, vagy tud felírni olyat, ami hormonmentes.

Nem véletlenül szokták a 16 évet emlegetni, nagyon sokat árthatsz magadnak most egy fogamzásgátlóval.

Nézesd meg magad egy bőrgyógyásszal!

2012. okt. 26. 15:55
 13/30 A kérdező kommentje:
9 évesen megjött a menszeszem...elsős korom óta problémás bőröm van...persze, hogy látott bőrgyógyász nem is egyszer..többször is írtak rá fel egy csomó mindent és sajna nem jó...és az előző válaszolónak: Igen megvan a napi 1 óra a tükör előtt..;))
2012. okt. 26. 15:57
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

úristen! :O 14 évesen?! egy kozmetikus?!

meg áll az eszem!

figyelj kislány, én 17!évesen kezdtem el szedni, most 24 évesen abba hagytam és nem akar megjönni! szerinted milyen kárt okozott a szervezetembe? és milyen kárt fog okozni a te szervezetedbe ha már 14 évesen elkezded szedni?!

2012. okt. 26. 16:02
 15/30 A kérdező kommentje:
okéés! köszi mindenkinek a válaszokat nem lesz fogamzásgátló..:) amúgy meg nem azért írtam ki a kérdést, hogy kiosszatok, hanem, hogy normális válaszokat kapjak! De köszi mindenkinek!!
2012. okt. 26. 16:04
 16/30 Honorare ***** válasza:
ha normalis valaszt akarsz, akkor tegyel fel normalis kerdest!!!!!!
2012. okt. 26. 16:10
 17/30 A kérdező kommentje:
Szerintem meg normális kérdés volt :D érett csaj vagyok..előfordul az ilyen xd
2012. okt. 26. 16:13
 18/30 anonim ***** válasza:
Kozmetikus tanácsára biztosan nem kezdenék fogamzásgátlót szedni. Lehet, a bőrödön javítana, kimelem LEHET, de nem biztos. Sokkal több kárt okozna a még fejlődő szervezetedben. Nőgyógyász is nagyon indokolt esteben írja fel ilyen korban. Komoly hormonproblémára esteleg.
2012. okt. 26. 16:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy a kozmetikusonak az okj-s papír mellé orvosi diplomát is adnak...
2012. okt. 26. 16:33
 20/30 anonim ***** válasza:

Eszedbe se jusson! 14 évesen még ki sem alakult normálisan a hormonrendszered, lehet, hogy a méhed sem elég fejlett még.

A tabletta nem rendbe teszi a hormonokat, hanem leállítja az egész ciklusodat és felülírja.

Ha azt szeretnéd, hogy később menzeszed se legyen (és ezzel együtt a teherbeesés is nehezebb legyen), akkor szedjed...

2012. okt. 26. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!