Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen fogamzásgátló szedés?

miert kellene neked ilyet szedni?
Csak a szorod none ki tole!!!!!!!
nem gondolod ,hogy korai?
sminkelessel, hogy allsz...???
napi 1ora a tukor elott megvan?

Szerintem mielőtt a kozmetikusod tanácsára fog. gátlót kezdesz el szedni, menj el bőrgyógyászhoz. Veszítenivalód nincs, elvégre a pattanásos bőrt amúgy sem árt, ha látja egy bőrgyógyász, és neki esetleg vannak olyan készítményei, vagy tud felírni olyat, ami hormonmentes.
Nem véletlenül szokták a 16 évet emlegetni, nagyon sokat árthatsz magadnak most egy fogamzásgátlóval.
Nézesd meg magad egy bőrgyógyásszal!

úristen! :O 14 évesen?! egy kozmetikus?!
meg áll az eszem!
figyelj kislány, én 17!évesen kezdtem el szedni, most 24 évesen abba hagytam és nem akar megjönni! szerinted milyen kárt okozott a szervezetembe? és milyen kárt fog okozni a te szervezetedbe ha már 14 évesen elkezded szedni?!

Eszedbe se jusson! 14 évesen még ki sem alakult normálisan a hormonrendszered, lehet, hogy a méhed sem elég fejlett még.
A tabletta nem rendbe teszi a hormonokat, hanem leállítja az egész ciklusodat és felülírja.
Ha azt szeretnéd, hogy később menzeszed se legyen (és ezzel együtt a teherbeesés is nehezebb legyen), akkor szedjed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!