Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló szedése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló szedése?

Figyelt kérdés

3 hete kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Eddig mindig 8kor vettem be, de most megfeledkeztem róla és 20.15kor vettem be.

Tudom hogy hülye kérdés, de negyed órás eltérés még nem zavar be ugye?

2012. okt. 24. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
2-3 óra eltérés se, ha csak 1-2-szer történik
2012. okt. 24. 20:38
 2/4 anonim ***** válasza:
több órás eltérésnél sincs semmi gond, de ugye a betegtájékoztatót elolvastad.
2012. okt. 24. 20:40
 3/4 anonim ***** válasza:
negyed óra késés nem zavar be :) még 1-2 óra se. Én amilyen fogamzásgátlókat szedtem, mindegyik papírjában az volt írva hogy 12 órán belül kell bevenni. Azért a 12 óra szerintem már brutál sok. Arra kell vigyázni még, hogy amikor beveszed a tablettád 3-4 órát kb. utána ne legyen rókamóka se hasmenés:D azt hiszem ezt is a papírjában olvastam, mert akkor ugye lehet feleslegesen vetted be... :) erre is vigyázok mindig
2012. okt. 24. 20:42
 4/4 A kérdező kommentje:

igen, végigolvastam a betegtájékoztatót de abban csak a 12 óra volt írva, de több helyen olvastam hogy rövidebb idő is bekavarhat a hatásába, gondoltam inkább megkérdezem, jobb félni... :)

köszönöm a válaszokat :)

2012. okt. 24. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!