Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátlót szedek, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátlót szedek, de este esküvön voltam, és ittam kicsit. Lehet bajom, v gyengülhet a hatása?

Figyelt kérdés

rendszeresen szedem, bevettem, utánna v egy órával ittam egy unicum-ot meg boroskólát. az v 2-3 dl lehetett.

soha nem iszok, miota szedem kb ez volt az elsö.

mennyire csökkenhetett a hatása a gyógyszernek? meliane-t szedek am. elöre is köszi!

2009. aug. 9. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Jesszusom. Az alkohol nem csökkenti a tabi hatását. max ha hánysz az alkoholtól és a tabit is kihányod.
2009. aug. 9. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem volt hasmenésed, vagy nem hánytál a gyógyszer bevétele után, akkor nem csökkent a hatása. Egyébként mielőtt gyógyszert szedsz, el kellene olvasni a használati utasítást. Amelyik gyógyszerrel nem fogyasztható alkohol, az fel van tüntetve.
2009. aug. 9. 15:19
 3/3 A kérdező kommentje:
ja mondjuk nem vok alkoholista szal én is erre gondoltam,csak a tájékoztatoban volt h hatással lehet rá... és inkább védekezek mint h ...
2009. aug. 9. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!