Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Symicia fogamzásgátlót ha nem a menstr. Ciklus első napján kezdtem el szedni, hanem a 2. -on akkor a 7. napon már biztonságos?
A betegtájékoztatón is szerepel, hogy bevehető a 2.-5. ciklus napján is, de akkor utána egy hétig még nem biztonságos. Ez azt jelenti, hogy a 7. vagy a 8. szedési napon már nem kell más védekezési módszert alkalmazni, biztos lehetek abban hogy megfelelő védelmet nyújt?
Aki ugyan ezt a gyógyszert szedi: Van valami mellékhatása, hízás, fájdalmak stb.???
én ezt a gyógyszert szedem, és igen a betegtájékoztatón úgy van, h egy hétig óvszerral kell. DE! akkor a legbiztonságosabb, ha csak az első levél után hagyod, h benned menjen el, vagy ilyesmi..ezt a nődokim mondta, szal ezt nem én találtam ki...
egyébként nekem nincs tőle semmi bajom, nem is híztam(nem is fogytam), nem érzem magam rosszul..arra figyelj, h NEM SZABAD dohányozni mellette, mert abból nagy baj is lehet..
20/L
Köszönöm a válaszod!
Mi baj lehet abból, ha dohányzom mellette? :/ Mert sajnos én dohányzom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!