Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezhetünk már gumi nélkül?
Az első minek válaszol?...
Mi fog.gátló elkezdése után 1 héttel már élesben, megszakítás nélkül csináltuk, nem lettem terhes. (Nem vagyok meddő, párom sem steril, erre van bizonyíték...:-))
3.kosziiiszepen! :) jo fej vagy.:)
en nem is foglalkoztam az elsovel..:)
"Az első minek válaszol?..."
Minek kell egyáltalán ilyen kérést felenni? Azért, hogy egyel több legyen az oldalon?
Betegtájékoztató, orvos!
Ha ezeknek nem hisz, mi a büdös f.szért tesz fel kérdést? Majd az itt válaszolóknak jobban hisz?
Nevetséges.
Tényleg nincs rajta a papírján... És az orvos sem mondja el.
Ez az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk.
Nem kötelező válaszolni...
"Ha a megelőző hónapban nem szedett hormonális fogamzásgátlót:
A menstruációs ciklus, vagyis a havi vérzés első napján kezdje el a Dalia bevont tabletta szedését. A csomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettát vegye be. Ha például szerdán jelentkezett a havi vérzés, a "Szerda" feliratú tablettát válassza. Ezt követően a nyilakkal megjelölt iránynak megfelelően szedje a tablettát naponta egyesével, amíg mind a 21 tablettát be nem vette. Ebben az esetben a Dalia bevont tabletta hatása azonnal jelentkezik és nincs szükség további kiegészítő fogamzásgátló módszer alkalmazására.
A ciklus 2-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését, ebben az esetben azonban az első csomag esetében a ciklus első 7 napján keresztül kiegészítő (barrier-elvű) fogamzásgátló módszereket is alkalmaznia kell. "
Nincs benne, mi?
Talán dugás előtt meg kellene tanulni szöveget értelmezni.
Én nem ezt szedtem... Abból indultam ki.
Hasonlók voltak rajta, de hogy mikortól lép életbe a hatása... azzal nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!