Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezhetünk gumi nélkül? Vagy szakítsuk meg?
NuvaRing gyűrűt használok.Most először. Feltettem a mensim 5. napján de azt irják h 7 napig óvszerrel kell még védekezni.Ez volt múlthét csütörtökön,de most szombaton aludna itt a párom de az még csak 9 nap.Vagy akkor még nem ajánlatos h belémélvezzen? Vagy a megszakitással is elég?És biztos h rövid ideig fogja csak birni?Eddig mindig gumival csináltuk,mostmár megy az egy óra is majdnem...most lenne először anélkül,elvileg ugy hamarabb elélvez elsőre,ez megtörtéhnet majd?
köszönöm előre is:)
Szerintem akkor meg inkabb gumival csinaljatok, biztos ami biztos.
25N
Második:köszi :) mondjuk ugyis csak stresszeltem volna anélkül. és a rákövetkező héten szombaton?
mert végülis 7 napot ir a betegtájékoztató,meg ugye ez is már a 9. nap lenne....azmeg akkor 16.
csak mivel az első gyűrűm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!