Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leirna nekem valaki hogy hogyan zajlik egy nogyogyaszati vizsgalat?
Nem egészen értem, ha fogamzásgátló kéne, akkor mi a bajod a vizsgálattal. Nem akarod tudni, hogy minden rendben van-e?
A rákszűrést is évente meg kell csináltatnid, az sem megy felöltözve. Ezen kívül vérvizsgálatra is szükség van, hiszen a hormonszinted nélkül nem tudja az orvos, hogy milyen gyógyszert írjon fel neked, és ha csak találomra választ egyet, akkor küzdhetsz a mellékhatásokkal.
Nő lettél, akkor szépen évente menj el rákszűrésre és csináltasd meg a vizsgálatkat amik a fogamzásgátlóhoz szükségesek.
pár jó tanács: ne félj, nem bánt. jobb is ha megvizsgál legalább kiderül ha valami baj van esetleg.
ha mész a dokihoz, ojan ruciba menj, ami vagy egy hosszabb felsö, vagy szoknya. igy elég ha a bugyid leveszed(már ha vettél fel:) és miután kimész nem kell ott pucérkodni. ha felfeküdtél az asztalra akkor szépen felhúzod a szoknyád, és kész is.
nekem nö a dokim, és tök jó fej.
és hidd el az én legelsö vizsgálatomnál a tied nem lesz rosszabb. nekem bejött 2 hapi nöyógyász, és rittig úy álltak be h láttak. nagyon kellemetlen volt, de azza nyugtattam magam h ök is nögyógyik, legalább 1000 nállam rondábbat is láttak:D
am me ha csak bogyi kell, akkor ultrahang esetleg vérvétel, pisi ienek, már abbol is sokra jutnak. :D
ne félj, nem lesz baj. igyál meg v 2 dl vodkát elötte és jó... najó ez csak vicc volt... azért járni tudj:D
mond meg neki h ne legyen ien vizsgálat ha lehet. egyszer hozzád kel h érjen, meg kell h vizsgáljon. és jobb is mert hidd el ha 25 évesen nem lehet kisbabád egy rendellenesség miatt amit amugy ki lehetett volna küszöbölni egy vizsgálattal, abba bele fogsz örülni:S
am az egész csak pár perc, nekem pár másodperc volt, és megnyugtatott... szerintem gondolj közben valami másra.
am meg nekem ugy irt fel bogyót h nem volt vizsgálat:D bár elötte már volt egy pár ultrahang meg vérvétel lehet abbol következtetett.:D
sok sikert:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!