Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érzem, hogy nem megyen be a sperma mert kiveszem előtte 10 másodperce akkor 1000% hogy nem lesz terhes?
Természetesen gumival szoktam de azért kíváncsi vagyok rá.
Mert hallottam hogy előnedvtől is lehet az.
Nos ez az előnedv közvetlen a sperma előtt jön?
Vagy ez az a sikamlós nyálkás folyadék ami a pénisz végén szok képződni rögtön merevedés után?
A csaj nem beteg ez 100%.
Nem tehetem meg azt hogy gumi nélkül és az utolsó 2 percben meg felvenni a gumit hogy kivédjem a terhességet?
Mert az előváladéktól is lehet terhes ami merevedés után képződik?
Igen az az átlátszó nyálka, ami izgalom hatására képződik, az már az előnedv.
És attól is lehet már terhes a lány.
De ha védekeztek óvszerrel, akkor természetesen nem. És felesleges az óvszeres péniszedet élvezés előtt kivenni a hüvelyből, az óvszerbe nyugodtan beleélvezhetsz, azért van. De az aktus első percétől hordani kell, az előbb említett előnedv miatt.
Na végre egy egyenes válasz ez kellett!
Köszönöm.
Úgy birom,h olyan kezdenek sexelni,akiknek fogalmuk sincs h mi hogy működik és mikor mi van :S Na ez szerintem má ciki és megérdemelnéd a gyereket,h ilyen tudatlanul csinálod.Máskor járj utána,mielőtt sexelnél,bár ezzel már elkéstél.
Lehet lepontozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!