Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szedhetek fogamzásgátlót így?
egyszerű, felkeresed az orvost, és megkérdezed. Ha tényleg nem ajánlja a szedését, akkor 1 évet még kibírsz nélküle, ha meg nem mondott ilyet, csak valamiért anyukád nem akarja hogy tabit szedj, akkor az nem szép tőle, hogy nem egyenes.
Szóval kideríteni könnyű. Beszélj a dokival.
Abszolút nem vagyok orvos, csak rágugliztam. Ez a betegség leterhelheti a májadat is, gyulladást okozhat, bár nem minden esetben, (bár ha a betegség nem is, a szteroid tutira) és a fogamzásgátló szintén nem valami májbarát dolog.
Gondolom ezért, ha valóban így van. Akármilyen májelégtelenség esetén a fogamzásgátló szedése nem javasolt, de feltételezem a lightos kapacitású májműködés esetén sem feltétlenül.
Szerintem az egészséged többet ér, mint a fogamzásgátló, főleg mivel nagyon fiatal vagy, úgyhogy én hanyagolnám. De ha nem hiszel anyukádnak, kérdezd meg az orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!