Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumit vennék, de van probléma?
15 éves fiú vagyok, discosan öltözködöm, tehát igy-ugy ahogy adok magamra, de ez most lényegtelen.
Már nem vagyok szűz, de amikor a barátnömmel szeretkeztem akkor is a barátom adta kölcsön a gumit.
Én akarok venni, de a boltba úgy van, hogy külön kell kérni az eladótól, mert ott van mögötte. Ha még kitenném a futószagra az nem lenne gáz, de igy szerintem az, hogy "hé egy baloldalon lévö durexet kérek.":/
ötletek?
Mert most akik visszaszólnak szegény szánalmas kérdezőnek biztosan jobbak nála, igaz?
Amúgy sok szeretettel ajánlom a dm-et vagy pedig a rossmann-t. Ott kivannak rakva rendesen. Bár én tescoba is csak ugyanúgy láttam.. A tisztálkodós dolgoknál.. Sampon, dezodor, borotva.. ilyenek. Na ott fogsz találni.
Remélem azért kifizetni kimered.
16L
najó ha ennyire gyáva vagy akkor szálj fel a tesco buszra (ha arra fele nemjár ilyen busz akkor csak simán menny el oda vhogy ) , és menny be a tescoba , irány a wc veszel egy-két darabot belőle aztán kész , menny el a wc-ből és ha annyiraa szégyelled mindenki aztfogja hinni hogy csak sürgős volt kimenned wc-re.... bár amit ott veszel az qva szar minőségű , de inkább minthogy gumi nélkül csináld .... és így legalábbb letudod kűzdeni a lámpalázadat (egy kérdést : te mernél a szabadban hugyozni eggyáltalán ? , mert ahogy látom nagyon tökösnek hiszed magad bunyó téren , de az intimebb dolgokhoz pedig nyuszi pics@ vagy .... ideje lesz felnőnöd nem az a menő aki szét tud verni vkit ... ez 8 évesen volt ... ilyen korban már elkezdhetnél kultúráltabban viselkedni .... )
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!