Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumit vennék, de van probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumit vennék, de van probléma?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, discosan öltözködöm, tehát igy-ugy ahogy adok magamra, de ez most lényegtelen.

Már nem vagyok szűz, de amikor a barátnömmel szeretkeztem akkor is a barátom adta kölcsön a gumit.

Én akarok venni, de a boltba úgy van, hogy külön kell kérni az eladótól, mert ott van mögötte. Ha még kitenném a futószagra az nem lenne gáz, de igy szerintem az, hogy "hé egy baloldalon lévö durexet kérek.":/

ötletek?

2009. aug. 6. 20:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Mert most akik visszaszólnak szegény szánalmas kérdezőnek biztosan jobbak nála, igaz?

Amúgy sok szeretettel ajánlom a dm-et vagy pedig a rossmann-t. Ott kivannak rakva rendesen. Bár én tescoba is csak ugyanúgy láttam.. A tisztálkodós dolgoknál.. Sampon, dezodor, borotva.. ilyenek. Na ott fogsz találni.

Remélem azért kifizetni kimered.

16L

2009. aug. 7. 13:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

najó ha ennyire gyáva vagy akkor szálj fel a tesco buszra (ha arra fele nemjár ilyen busz akkor csak simán menny el oda vhogy ) , és menny be a tescoba , irány a wc veszel egy-két darabot belőle aztán kész , menny el a wc-ből és ha annyiraa szégyelled mindenki aztfogja hinni hogy csak sürgős volt kimenned wc-re.... bár amit ott veszel az qva szar minőségű , de inkább minthogy gumi nélkül csináld .... és így legalábbb letudod kűzdeni a lámpalázadat (egy kérdést : te mernél a szabadban hugyozni eggyáltalán ? , mert ahogy látom nagyon tökösnek hiszed magad bunyó téren , de az intimebb dolgokhoz pedig nyuszi pics@ vagy .... ideje lesz felnőnöd nem az a menő aki szét tud verni vkit ... ez 8 évesen volt ... ilyen korban már elkezdhetnél kultúráltabban viselkedni .... )

15/F

2009. aug. 8. 12:48
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
nem azé de feltesz vki itt egy kérdést és igy válaszolnak neki vissza!látom neked is igy válaszolnak mint nekem.vmi kérdésünk van akkro lehordanak mindket mert nem vgayunk oplyan idösek.ha kis hibbát észre vesznek egyböl be irogatanak de inene lácik a ki a gyerekes nem?.na de szerintem is oda mész kérsz nincs abba semmi olyan én is 16 vagyok és lány szoval néha nekem kell meg venem én is kicsit égönek tartom de jobb minta ha 9 honapos ajándék lenne nem.bátran és lazán:D
2009. szept. 23. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!