Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumit vennék, de van probléma?
15 éves fiú vagyok, discosan öltözködöm, tehát igy-ugy ahogy adok magamra, de ez most lényegtelen.
Már nem vagyok szűz, de amikor a barátnömmel szeretkeztem akkor is a barátom adta kölcsön a gumit.
Én akarok venni, de a boltba úgy van, hogy külön kell kérni az eladótól, mert ott van mögötte. Ha még kitenném a futószagra az nem lenne gáz, de igy szerintem az, hogy "hé egy baloldalon lévö durexet kérek.":/
ötletek?
Ha azt hiszed 15évesen elég nagy és bátor vagy dugni, akkor legyél elég báátor kotont venni is öcskös.
Ha már anniyra adol magadra ;)
*kinyalt köcsög *
Hát menj olyan boltba, ahol nem az eladó mögött van:D
Kérd meg a barátod, hogy vegyen.
Rendelj neten.
Más tippem nincs.
és mit mondjak? "kérek egy olyan kotont?" mert kettö féle van és azt se tudom, hogy melyik milyen. tehát beszélgetésbe kell eledjek az eladóval, ami még cikibb. meg gondolom az óvszer kifejezés a használatosabb.
az meg ugye 120%, hogy még egy 5 évesnek is köteles kiadni?
Tescoban pl asszem nem az eladó melett van a gumitár :D hanem vhol a futószalag melett jobbra.
Hozzávetőlegesen attól h jól öltözöl nem jelenti azt h adsz is magadra, ismerek olyan srácot aki szintén kivan nyalva rendesen mégis szétszórt drogos, nem minden a látszat.
20:55
Nem vagyok kocka, de neked a k-rva anyádat! :)
kis b-zi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!