Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumit vennék, de van probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumit vennék, de van probléma?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, discosan öltözködöm, tehát igy-ugy ahogy adok magamra, de ez most lényegtelen.

Már nem vagyok szűz, de amikor a barátnömmel szeretkeztem akkor is a barátom adta kölcsön a gumit.

Én akarok venni, de a boltba úgy van, hogy külön kell kérni az eladótól, mert ott van mögötte. Ha még kitenném a futószagra az nem lenne gáz, de igy szerintem az, hogy "hé egy baloldalon lévö durexet kérek.":/

ötletek?

2009. aug. 6. 20:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

21:01

Itt megmutattad, hogy még a szókincse is a nullát közelíti, persze alulról.

KOTON??

Nem, GUMI, ÓVSZER...vulkanizált fogamzásgátló.

stb

hülye gyökér vagy!

Nem dugnod kéne hanem tanulni.f-szfej XD

2009. aug. 6. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
hát ha látod, akkor mondd a színét, hogy 'kérek egy olyan piros durexet". ha nem látod, akkor meg nézd meg az óvszergyártó honlapját, hogy milyen fajták vannak.
2009. aug. 6. 21:06
 13/23 A kérdező kommentje:

neked a k*rva anyádat hülye gyerek. fáj, hogy 5x-ör több barátnöm volt nekem, mint neked? amugy meg ne legyél ennyire kemény, mert kondizok és muay thai boxolok szoval élöbe játszanád a csicskát.

kis sz*rfaszu idiota:/

2009. aug. 6. 21:26
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ha ilyen kemény vagy öcsi, akkor merjél óvszert is venni.
2009. aug. 6. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
nah ha bunyós is vagy, alias kemény legény, meg elég érett 15 évesen a szexre(pff) akkor nehogy ez legyen a legnagyobb bajod!!! de amúgy akkor tényleg tesco... mert ott ottvan a futószalagnál
2009. aug. 6. 21:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy elkényeztetett hülyegyerek.
2009. aug. 6. 21:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
istenem... Szeretem, ha valakinek ekkora arca van, csak épp a legalapvetőbb dolgokra nem képes, mert fél. Ciki gumit kérni? Menj másik boltba. Ha ennyire tökös legény vagy és mittomén milyen küzősportot sportolsz meg így nézel ki, úgy nézel ki akkor legyen már képes egy kib*szott gumidarabot elkérni attól a tetves eladótól. Beszari
2009. aug. 6. 22:00
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

21:26

Igen tájboxolsz k-csög?:D

oszt akkor mivan?:D lecsapod az IP-m f-szfej?:D

Kotont nem mersz venni nemhogy elém állni :D

szánalmas kis p-cs XD

2009. aug. 6. 22:07
 19/23 anonim ***** válasza:
65%

lehet thai boxolsz csicska de egy óvszert nem vagy képes kérni :) kis fostos :)

nagy a pofád, azt az eladónénitől nem mersz óvszert kérni...szánalom !

2009. aug. 6. 23:00
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát téleg elég fosós vagy.Én igaz 16vok de lazán bemegyek a boltba és veszek.Kitérdekel az eladó hogy néz rám?hameg beszól valamit tuti viszaszólok.Mivan abba ha gumit vesz valaki?Marhanagydolog.Thaiboxal meg nemkéne keménykedni senkinek mer megtalál még utóbb valaki és leb@sz egyet
2009. aug. 7. 00:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!