Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszik az óvszer. Miért?
Jelenlegi pasimnál többször is előfordul,hogy lecsúszik az óvszer.Én még ilyet nem láttam..és Ő is azt mondja h csak velem fordult elő..Volt hogy bennem maradt a gumi..meg esemény utánit is kellett bevennem...ezt nem szeretném soha többet,de marad az óvszerrel védekezés.
Egyébként Masculan 1-es sensitive óvszert használtunk...
Várom az értelmes hozzászólásokat!
Előre is köszönöm!
hát ha megfelelő síkosság van akkor nem kéne a hüvelyben maradnia, esetleg lehet próbálkozni síkosítóval bár még velem nem történt ilyen.
az is lehet amit előttem írtak h az ő szerszáma vékonyabb mint a gumi és azért csúszik le, de azt már a felrakásnál is látni kellene, nemtom én ha felhúzom akkor feszül rajta szval kb olyasminek kéne lennie
Én úgy tudom,hogy ez alapból kisebb átmérőjű óvszer.
Fogalmam nincs hány centi lehet neki,bár tényleg vékonyabb neki sztem mint az átlagnak,de nem vészesen..
A végén csúszott le,mikor elélvezett bennem ,kivette és a gumi meg bent maradt...
Azt vettem még észre h amikor pózt váltunk akkor már elkezd "felgördülni" a tövénél...
én nemtom mi van,de sztem síkosító nem kell,mert elég nedves vagyok..
Köszönöm mindenkinek!
Én mondjuk nem figyeltem,megmondom őszintén (mással voltam elfogllva..),márcsak a "basszus nincs meg a gumi"-ra kaptam fel a fejem...
Nem tudom mit művel,pedig már "nem mai gyerek"...
Csütörtökön leszünk megint együtt,de már most parázok,merthogy idén már nem kéne több 72 órásat bevenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!