Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem maradt a gumi szex közben. Lehet baj?
Figyelt kérdés
Nagyon aggódok.. mindig is védekeztem nem vagyok felelőtlen de ez véletlen volt. Fiatal is vagyok egyébként nem szeretnék babát. Sajnos annyira elvoltunk egymással foglalva barátommal hogy észre se vettük hogy szex közben a gumi lecsúszott és bennem maradt és igy csináltuk tovább de mikor észre vettük természetesen nehezen de kiszedtük.. Sok esély van rá hogy baj történt? Ja és most múlt el a menstruációm 2 napja.2012. okt. 6. 22:07
1/11 A kérdező kommentje:
A barátom pedig nem élvezett el! Köszönöm a válaszokat előre is!
2012. okt. 6. 22:08
2/11 anonim válasza:
Nem hinném hogy baj lehet,ha nem élvezett beléd.De esetleg egy esemény utáni tablettát bevehetnél.
3/11 anonim válasza:
áh 2 napja mult a menszesze plusz el se élvezett ha terhes akkor nekem adhatja a gyereket eltartom . Lehetetlen.
4/11 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom. 2-3 napja múlt el. De köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. okt. 7. 08:44
5/11 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy gondolkoztam az esemény utánin de nem szeretnék ilyen nagy hormontartalmú gyógyszert bevenni és még drága is, de ha nagyon nagy baj van akkor az ára a legkevesebb.. Köszönöm a válaszokat mégegyszer. Kicsit azért megnyugodtam. De várok még véleményeket.
2012. okt. 7. 08:49
6/11 anonim válasza:
Nagyon, nagyon kicsi az esélye, de még ne nyugodj meg. Legalábbis teljesen ne. Ilyen mindenkivel előfordulhat és sokszor nincs is baj belőle. Ha a doki lát, vagy az eset után két héttel produkálsz egy negatív terhességi tesztet akkor viszont már biztos hogy nincs gond.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. okt. 7. 22:46
8/11 anonim válasza:
kisfa szú a gyerek ha lecsúszott róla :)
9/11 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az hogy kicsi volt a gumi és nem sikerült normálisan felhúznia amit én egyébként később tudtam meg. Szóval a véleményedről ennyit:)
2012. okt. 7. 22:55
10/11 anonim válasza:
ne izgulj,mert ha izgulsz lehet a miatt fog késni .... szerintem nincs esély a terhességre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!