Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex fogamzásgátlóról tud valalaki valamit? Esetleg tapasztalat?
Én gyakorlatot töltöttem nőgyógyász mellett, és szóban is tényleg alkalmazzák azt, h pharmatex-bébi.
Am' ismim fél éve használja, kb júliusban mondtam ezt neki, nem hitte el. Azóta terhes...
Ha neten utánanézel az online betegtájékoztatókba az alkalmazásnak rájössz,hogy miért van sok pharma-baba.Macerás használni a többi fogamzásgátlóhoz képest.
Bemásolom az egyiket(hüvelytabletta)
A Pharmatex hüvelytablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Amennyiben az orvos másképpen nem rendeli, a következő módon kell alkalmazni a készítményt:
Alkalmazás előtt a tabletta megnedvesítendő néhány csepp vízzel. A mutató ujjat használva helyezze fel mélyen a tablettát a hüvelybe, a folyamat egyszerűbb és eredményesebb hanyattfekve. A tabletta 8-10 perc alatt elolvad, ezért legalább 10 perccel a közösülés előtt kell felhelyezni. Az elolvadt tabletta 3 órán át biztosít védelmet. Amennyiben a közösülést megismétlik, újabb tablettát kell felhelyezni és 10 percet várni kell.
Figyelmeztetés! Közösülés után közvetlenül kizárólag külső tisztálkodás megengedett, de legalább 2 órán át kell várni, mielőtt vízzel hüvelyi Irrigációt végezne. Közösülés előtt és után szappannal bármiféle mosdás vagy hüvelyöblítés tilos, mert a szappanos víz még nyomokban is elbontja a hatóanyagot. A védelem biztosítása érdekében a menstruációs ciklustól függetlenül minden közösülés előtt alkalmazza a készítményt.
Mi elég sokáig használtuk a hüvelytablettát.
Nekünk nagyon megtetszett. Nem lettem terhe, pedig a termékeny napokon is használtuk.
Nekem egy gondom volt vele, minden (vagyis csak az esti használat utáni) reggel mikor felkeltem, nagyon nagy mennyiségű hüvelyváladékom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!