Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van aki szintén pharmatex-et...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki szintén pharmatex-et használ/t? Nektek bevált?

Figyelt kérdés

Mi barátnőmmel pár hónapja pharmatex puncikúpot használunk védekezésként,eddig bevált semmi mellékhatás vagy gond nincs vele,az utasításokat is betartjuk így elvileg nem lehet gond?Ha nem védene már terhes lenne vagy lenne már előjele?Mennyire biztonságos így szexelni?

21/F 16/L

2012. okt. 5. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én megszakítást azért ajánlanék mellé.

Van, akinek ez tökéletes, de sok olyanról is hallottam, ahol nem működött.

Mamám idejében nem volt Pharmatex, de más spermicid igen, neki tökéletesen bevált, egyszer volt terhes, tervezetten.

Nem olyan jó, mint az óvszer és fiatalok vagytok még a gyerekhez, szóval előtte vedd ki.

Az pedig hülyeség, hogy ha gond lenne már terhes lenne. Lehet, hogy szerencséje volt, de lehet, hogy nem, ezt ebből nem lehet megtudni.

2012. okt. 5. 13:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Értem köszi:)Gumit alapból nem szeretjük ezért se használunk fogamzásgátlóhoz még még túl fiatal és nem is egészséges,volt eddig néha hogy nem húztam ki magömlés előtt és beleélveztem pár alkalommal ez hiba volt?Úgy biztonságosabb ha előtte kihúzom?
2012. okt. 5. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Sokkal biztonságosabb. Nem jut be az ejakulátum, nincs, ami megtermékenyítse. Ha pedig az előváladékban véletlenül van spermium, na azzal biztosan elbír a pharmatex.

Szóval nem rossz ez és nem mondanám, hogy hibát követtél el, de a helyedben én mindig kihúznám előtte.

2012. okt. 5. 14:01
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem akkor lehet jobban odafigyelünk majd,volt hogy nem sikerült idő előtt kihúznom és azért történt de volt hogy direkt így szerettük volna,az is megesett hogy egy része belément egy része máshova mert csak részbe sikerült idő előtt kihúznom és már jött belőlem,érdemesebb egyből kihúznom ha csak kicsiti s érzem hogy jönni fog vagy elég ha csak leállunk a mozgással?
2012. okt. 5. 14:07
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát kihúzod mielőtt elmész. Ennek annyi a lényege, hogy nem benne történik az elélvezés, tehát nem jutnak be a hímivarsejtek. Ha leállsz a mozgással, de elélvezel, akkor tulajdonképpen nem csináltál semmit, mert a tény nem változott.

Mielőtt elélvezel vedd ki és ennyi, hogy most mennyivel előtte tudod ezt megtenni, az a te pontosságodon múlik, van, aki képtelen kivenni közvetlenül előtte, de van, akinek lazán megy. Ezt neked kell tudni :)

2012. okt. 5. 14:12
 6/13 A kérdező kommentje:
Aha értem:)Majd megpróbálom mert eddig inkább az előbbi voltam de remélem sikerül majd könyebben "kiszállnom".
2012. okt. 5. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:

En is ajánlom hozzá a megszakítást. Húzd ki,mert ha csak leállsz akkor is belé fogsz élvezni. Mi amikor élesben probálkoztunk, hogy terhes legyek, 7 honap után estem teherbe. Ez nem azt jelenti nálatok, hogy a pharmatex teljesen jo. Ha nem akarod, hogy a lány 16 évesen teherbe essen, alkalmazzatok más modszert is.

26N

2012. okt. 5. 15:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez mellé lehet mást is?Pl mit?
2012. okt. 5. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:

A Pharmatex egyáltalán nem számít biztonságosnak, 100 nőből 30-40 esik teherbe egy év alatt.

Megszakítással egy fokkal biztonságosabb, de a jelek szerint te ebben nem vagy gyakorlott, így azért elég nagy a teherbeesés veszélye (ne élesben gyakorolj!).

"Ha nem védene, már terhes lenne" - ez ostobaság! A terhesség nem feltétlenül azonnal, az első ciklusban jön létre, még azoknál sem, akik rendszeresen próbálkoznak. Egy fogamzásgátlási mód akkor számít biztonságosnak, ha egy év rendszeres nemi élet mellett sem jön össze terhesség.

Szóval a válaszom: egyáltalán nem biztonságos így szexelni! A Pharmatex önmagában nagyon nagy hibaszázalékú fogamzásgáltó, megszakítással valamivel biztonságosabb, de ha neked nem megy tökéletesen a megszakítás, akkor egyáltalán nem biztonságos.

Orosz rulettet játszotok. És egy abortusz sokkal jobban megviseli a nő szervezetét, mint a hormonális fogamzásgátlás!

2012. okt. 6. 14:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Én nektek mindenképpen gumit javasolnék, én se szeretem, de pár hónapig, pár évig el lehet vele lenni azért...

Utána én csakis a hormonális fogamzásgátlásra esküszöm!

2012. okt. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!