Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van aki szintén pharmatex-et...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki szintén pharmatex-et használ/t? Nektek bevált?

Figyelt kérdés

Mi barátnőmmel pár hónapja pharmatex puncikúpot használunk védekezésként,eddig bevált semmi mellékhatás vagy gond nincs vele,az utasításokat is betartjuk így elvileg nem lehet gond?Ha nem védene már terhes lenne vagy lenne már előjele?Mennyire biztonságos így szexelni?

21/F 16/L

2012. okt. 5. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

21 éves vagy. Nem ártana utána olvasni azoknak a termékeknek amit használtok.

A PHARMATEX azoknak való, akiknek nem baj, ha becsúszik a baba. Ha a barátnőd elmegy a nőgyógyászhoz, tájékoztatni fogják, és ugyanezt elmondják.

Mellesleg, az első közösülés után fel kell keresni az orvost.

De visszatérve. 16 évesen még annyira fiatal, ha becsúszna egy baba szerintem nem lenne valami kellemes.

Am. mi használtuk, nekünk bejött. Nekem az esti szeretkezést követően reggel nagy mennyiségű hüvelyváladékom volt. Olvastam fórumokon, hogy ez másoknál is előfordult, tehát erre számítani kell.

2012. okt. 6. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ha elfogadtok egy tanácsot, akkor gumit használtok. Nem vészem egyébként. De így legalább magasabb annak az aránya, hogy nem lesz baba.

18 év alatt én csak a gumit ajánlanám.

A fog.tabi pedig a fejődő szervezetre káros.

2012. okt. 6. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nőgyógyászt kérdeztem erről a készítményről, azt mondta csak annak ajánlja akinél nem tervezik a babát, de nem nagy baj ha becsúszik, mert nem túl jó szer....
2012. okt. 11. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!