Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék használni, de nem mehetek dokihoz bizonyos okok miatt, ez a Pharmatex mennyire bevált? 17/l
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:02
1/7 anonim válasza:
Annyira h neked nem ajánlom, inkább a tabit, még jobban is kijössz belőle.
Miért nem mehetsz el? Ez eléggé fontos lenne, mivel 17 évesen inkább tabizzál.Ha megvan, akkor majd elmész máskor, az nem lehet gond
2/7 anonim válasza:
Nincs TAJ kártyád vagy mi a gond?
3/7 anonim válasza:
Mi Pharmatexet használtunk megszakított dologgal, semmi baj nem volt még. Jobb mint a gumi.
4/7 anonim válasza:
17 évesen inkább menj orvoshoz, azt köti a titoktartás. mellesleg a pharmatex termékek mellett sok a becsúszott baba...
5/7 A kérdező kommentje:
Anyukámmal élek, szörnyű a viszonyunk. A barátommal pedig fél éve együtt vagyok, a gumi pedig kidörzsöl. A hormonháztartásommal is gond van, ezért érdekelne a hormon nélküli fogamzásgátlás.
2010. jún. 6. 17:46
6/7 anonim válasza:
A hormonháztartásodat épphogy rendbehozhatja a tabletta, ezért írják fel olyanoknak is, aki nagyon pattanásos, vagy túl erős a menstruációja, stb. Szerintem írasd fel, ha a pénzt össze tudjátok rá spórolni (3havonta 4-6ezer ft körül van az ára) akkor írasd fel, anyukádnak nem kell hogy köze legyen hozzá.
A Pharmatex nagyon megbízhatatlan, csak megszakítással ér valamit.
7/7 anonim válasza:
a Patentex oval az jobb, mint a Pharmatex és megszakitással együtt megfelelően biztonságos. Én ezt használom évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!