Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Ma szexeltem először a pasimmal. Ő is szűz volt, én is. Nem mára terveztük, így nem volt mivel védekezni. Hülyék voltunk, tudom. Az a gondom, hogy mivel nemvagyok túl tapasztalt ilyen téren, nemtudom hogy belémélvezett-e vagy nem. Félek hogy terhes leszek. Szerintetek mennyi esély van rá? Mit tegyek?

16/l

2012. okt. 1. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Járj el egy esőtáncot,attól kiesik belőled a spermája
2012. okt. 1. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
esemény utáni tabletta..
2012. okt. 1. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:

jólvan. viccelődj csak.

de nekem most rohadtul nincs kedvem nevetni.

2012. okt. 1. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel nem kell, hogy beléd élvezzen a gyerekhez, ezért minden esély megvan. Az én kérdésem már csak az, hogy miért vagytok ilyen hül.yék, ráadásul ha ti is tudjátok, hogy hü.lyeség??? NA?!
2012. okt. 1. 22:51
 5/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a párod hova élvezett, tusold ki olyan forró vízzel ami még nem kellemetlen, nekem ez mindig bejött ennyi idősen..
2012. okt. 1. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát ha azt sem tudod, hogy belédment-e vagy sem (bár ha láthatóan nem ment beléd, akkor is terhes lehetsz...), akkor MINDENKÉPPEN vegyél be esemény utáni tablettát.

Holnap reggel az orvosnál kezdd a napot, aztán azonnal váltsd ki és vedd be. Teszem hozzá, kb. 6 ezer forintodba fog ez kerülni.

Remélem ebből tanulsz.

Egyébként hanyadik ciklusnapodon történt és hány napos a ciklusod?

Ui.: Ha nincs óvszer, akkor nem az a megoldás, hogy anélkül csinálod. Vagy elmész a boltba és veszel szépen, vagy megoldjátok máshogy (kézzel, szájjal).

2012. okt. 1. 23:16
 7/10 A kérdező kommentje:
5 napos menszeszem volt. és tegnap előtt volt az utolsó nap belőle.
2012. okt. 1. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor van remény hogy nem vagy terhes :) deam mindig ez van annyira felelőtlenek sokan... aztán csak reménykednek, meg imádkoznak, hogy ne legyenek terhesek... ha meg egyszer beüt a krah adott 3 lehetőség.. akkor vagy abortusz vagy örökbe adás vagy felnevelés...
2012. okt. 1. 23:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem a menzeszedet kérdeztem. A ciklusodat.

Menzesz első napjától számolva hanyadik napon történt?

Hány napos a ciklusod? (Menzesz első napjától a következő menzesz első napjáig tartó időszak)

Komolyan elkeserítő, hogy 16 évesen halvány lila fogalmad nincsen arról, hogy mi a, hogy ciklus, meg hogy számoljuk, de védekezés nélkül szexelsz.

2012. okt. 1. 23:57
 10/10 anonim ***** válasza:
2 hét múlva csinálj terhességi tesztet. A reggeli (1.) vizeletedből.
2012. okt. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!