Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Ma szexeltem először a pasimmal. Ő is szűz volt, én is. Nem mára terveztük, így nem volt mivel védekezni. Hülyék voltunk, tudom. Az a gondom, hogy mivel nemvagyok túl tapasztalt ilyen téren, nemtudom hogy belémélvezett-e vagy nem. Félek hogy terhes leszek. Szerintetek mennyi esély van rá? Mit tegyek?
16/l
jólvan. viccelődj csak.
de nekem most rohadtul nincs kedvem nevetni.
Hát ha azt sem tudod, hogy belédment-e vagy sem (bár ha láthatóan nem ment beléd, akkor is terhes lehetsz...), akkor MINDENKÉPPEN vegyél be esemény utáni tablettát.
Holnap reggel az orvosnál kezdd a napot, aztán azonnal váltsd ki és vedd be. Teszem hozzá, kb. 6 ezer forintodba fog ez kerülni.
Remélem ebből tanulsz.
Egyébként hanyadik ciklusnapodon történt és hány napos a ciklusod?
Ui.: Ha nincs óvszer, akkor nem az a megoldás, hogy anélkül csinálod. Vagy elmész a boltba és veszel szépen, vagy megoldjátok máshogy (kézzel, szájjal).
Nem a menzeszedet kérdeztem. A ciklusodat.
Menzesz első napjától számolva hanyadik napon történt?
Hány napos a ciklusod? (Menzesz első napjától a következő menzesz első napjáig tartó időszak)
Komolyan elkeserítő, hogy 16 évesen halvány lila fogalmad nincsen arról, hogy mi a, hogy ciklus, meg hogy számoljuk, de védekezés nélkül szexelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!