Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Yadine fogamzásgátlót szedek. Tanácstalan vagyok, mit tegyek?
Segítsetek kérlek.Több kérdésem is lenne és előre kérlek, hogy meg csak megértő és normális válaszokat írjatok.
1. : Felírattam a gyógyszert, megvártam a mensi első napját, mert akkor már védett leszek. Megjött, el is kezdtem szedni, ma lesz a 3. napom. Na, de. Első nap (mindig este 8kor szedem be a gyógyszert) még nagyon erős volt a vérzésem, másnap reggel már alig. Másnap is bevettem a gyógyszert, de másnap estére más semmi nem jött belőlem. Ma van a harmadik nap, este megint beveszem a gyógyszert, de most néztem és megint nem jött belőlem semmi. A kérdésem az lenne, hogy most ez lehet a gyógyszertől? Mert előtte nagyon brutális volt a mensim, volt hónap, hogy nem jött meg, stb. (ezért IS mentem orvoshoz) A másik, hogy akkor most vajon mennyit várjak, hogy védekezés nélkül szeretkezhessek a párommal?
2. : Dohányzás (minimális) és a Yadine megy együtt?
Köszi, előre is a válaszokat.
1: igen ez a gyógyszertől van de normális
szerintem várj 1 hónapot hogy ne legyen para, ha normálisan szeded kkor utána nyugodtan
2: inkább minimálisan se dohányozz!
Szia!
Én is kivárnám (ki is vártam) az 1 hónapot (hiába azt írják, hgy az első naptól), én tutira akartam menni.
A dohányzással pedig hagyj fel, épp a múltkor olvastam, hogy egyre több fiatal lány kap szívinfarktust, mert fog.gátló szedése mellett dohányzik.
a gyógyszer mindig csökkenti a menstruációs vért. ez ilyen.
ciginél pedig ha nemvagy 35 év feletti nemvalószínű h bármi bajod lesz ha nemvagy trombózisra hajlamos, bár akkor valszeg nemis irták volna fel neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!