Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan váltsak? Tanácstalan vagyok. :/
Dienille-t szedek másfél hete kb, de borzasztó. Többször volt nagyon erős hányingerem tőle, az arcom is csúnya lett, pedig mindig szép volt a bőröm, csak menzesz előtt volt 1-2 pattanásom, hiszti-és szorongásrohamok jönnek rám (régen csak menzesz előtti napokban volt ilyen), össze-vissza vérzek, fáj a hasam, és felfázásos tüneteim is vannak (ez is ott van a tabi mellékhatásai között).
Nehéz elérni a nőgyógyászomat így az ünnepek előtt, de remélhetőleg holnap tudok legalább konzultálni vele. Úgy tudom, hogy ha gyógyszert vátok, akkor a legtöbb tabira gyógyszerszünet nélkül kell áttérni, ami nekem pont elsejére esik. Nem fogja megviselni a szervezetem? Mit csináljak?:/
Kaptál zöld kezet. :D
Am tényleg kéne vmi komoly tanács is...:S
Köszi a választ. Nem pánikoltam be, alig vártam már, hogy szedhessem.:)
Nem tudom mi lesz így velem, mert tényleg elég házisárkány vagyok... Meg nagyon kellemetlen ez a fájás pisiléskor...
Szerintem 99%, hogy attól van. Nem sokszor szokott ilyen panaszom lenni, mert vigyázom magamra, de ha mégis összeszedek egy ilyet, akkor a legdurvább fertőzésemen is segít a tőzegáfonya tabletta. Ezen most nem nagyon, és felfázásos tüneteim erőssége összefügg a vérezgetéssel... Mikor elkezdek vérezni, akkor menzeszgörcs szerű érzés van a hasamban, és akkor erősödik a pisilési inger meg fájdalom is...:/
Meg h
Elküldtem véletlenül...:S
Szóval, azt akartam mondani, hogy a mellékhatások között is szerepel ez a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!