Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Biztosan váltsak? Tanácstalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztosan váltsak? Tanácstalan vagyok. :/

Figyelt kérdés

Dienille-t szedek másfél hete kb, de borzasztó. Többször volt nagyon erős hányingerem tőle, az arcom is csúnya lett, pedig mindig szép volt a bőröm, csak menzesz előtt volt 1-2 pattanásom, hiszti-és szorongásrohamok jönnek rám (régen csak menzesz előtti napokban volt ilyen), össze-vissza vérzek, fáj a hasam, és felfázásos tüneteim is vannak (ez is ott van a tabi mellékhatásai között).

Nehéz elérni a nőgyógyászomat így az ünnepek előtt, de remélhetőleg holnap tudok legalább konzultálni vele. Úgy tudom, hogy ha gyógyszert vátok, akkor a legtöbb tabira gyógyszerszünet nélkül kell áttérni, ami nekem pont elsejére esik. Nem fogja megviselni a szervezetem? Mit csináljak?:/

2010. dec. 22. 22:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
pálinkát.
2010. dec. 22. 23:00
 2/11 A kérdező kommentje:
:D:D Jó poén volt, meg kell hagyni, imádom én is.Minden kérdésre beírod, ahol megkérdi valaki, hogy mit csináljon?
2010. dec. 22. 23:03
 3/11 anonim ***** válasza:
igen. pálinkát.:D
2010. dec. 22. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Másfél 7 még nem olyan sok idő.Az össze-vissza vérzés pedig igen gyakori,kb.2 hónap legalább kell,míg a szervezeted megszokja a fogamzásgátlót.A többi panaszodat is korainak tartom,szerintem te pánikolsz attól,hogy szedned kell.A szervezetedet megviseli ez is,a váltás is meg fogja,sajnos,aki hormont szed az felkészül arra,hogy nem egy leányálom.Egy hónapot érdemes várni,az első vérzésig,aztán beszélj az orvosoddal.
2010. dec. 22. 23:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Kaptál zöld kezet. :D

Am tényleg kéne vmi komoly tanács is...:S

2010. dec. 22. 23:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Nem pánikoltam be, alig vártam már, hogy szedhessem.:)

Nem tudom mi lesz így velem, mert tényleg elég házisárkány vagyok... Meg nagyon kellemetlen ez a fájás pisiléskor...

2010. dec. 22. 23:09
 7/11 anonim ***** válasza:
A fájást pisiléskor szerintem nem a fogamzásgátló okozza,hanem egy felfázás.Ezt persze így láttatlanul képtelenség megmondani,hogy mi a gond,egy orvos nem ártana.De hugyúti fertőzésre utal a fájó vizelés.
2010. dec. 22. 23:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Szerintem 99%, hogy attól van. Nem sokszor szokott ilyen panaszom lenni, mert vigyázom magamra, de ha mégis összeszedek egy ilyet, akkor a legdurvább fertőzésemen is segít a tőzegáfonya tabletta. Ezen most nem nagyon, és felfázásos tüneteim erőssége összefügg a vérezgetéssel... Mikor elkezdek vérezni, akkor menzeszgörcs szerű érzés van a hasamban, és akkor erősödik a pisilési inger meg fájdalom is...:/

Meg h

2010. dec. 22. 23:36
 9/11 A kérdező kommentje:

Elküldtem véletlenül...:S

Szóval, azt akartam mondani, hogy a mellékhatások között is szerepel ez a dolog...

2010. dec. 22. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Amikor erősen görcsöl a hasam én is szoktam úgy érezni, hogy erősebben kell pisilnem. Ez amiatt van, mert a méhizomgörcs kisugárzik a húgyhólyagra is. De ha fáj a pisilés vagyis csíp, akkor te bizony felfáztál, hidd el! Nem olyan nehéz felfázni így télidőben, még akkor is fel lehet, ha 8 réteg harisnya meg zokni van rajtad, én tudom! A másik pedig, hogy a tőzegáfonya csak enyhe felfázáson segít, véres, gennyes pisin már nem (nekem már volt ilyen is) az áfonyakapszula inkább enyhe tüneteknél vagy megelőzésre jó! Ha másfél hete szeded amúgy a gyógyszert, elképzelhető, hogy hozzá kell még szoknia a szervezetednek. Ezt a levelet szedd végig és ha nem javulsz, akkor menj vissza az orvoshoz. Amúgy amikor én kezdtem szedni gyógyszert 3 éve, emlékszem, hogy én is egész álló nap émelyedtem meg szédültem, folyton forgott a gyomrom, de elmúlt nem sokára.
2010. dec. 24. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!