Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztosan váltsak? Tanácstalan vagyok. :/
Dienille-t szedek másfél hete kb, de borzasztó. Többször volt nagyon erős hányingerem tőle, az arcom is csúnya lett, pedig mindig szép volt a bőröm, csak menzesz előtt volt 1-2 pattanásom, hiszti-és szorongásrohamok jönnek rám (régen csak menzesz előtti napokban volt ilyen), össze-vissza vérzek, fáj a hasam, és felfázásos tüneteim is vannak (ez is ott van a tabi mellékhatásai között).
Nehéz elérni a nőgyógyászomat így az ünnepek előtt, de remélhetőleg holnap tudok legalább konzultálni vele. Úgy tudom, hogy ha gyógyszert vátok, akkor a legtöbb tabira gyógyszerszünet nélkül kell áttérni, ami nekem pont elsejére esik. Nem fogja megviselni a szervezetem? Mit csináljak?:/
Köszi a választ.:)
Pont idejöttem egy percre... Na a felfázás nem javul, de nem is romlik, vér meg genny nincs a pisimben, teljesen tiszta(nak tűnik). Viszont vérezgetek össze-vissza, ma pl úgy, mintha komolyan menzeszelnék, szóval nem ilyen barnás pecsételős vérzés...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!