Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1hónapja kicsit változtattam az életmódomon ( minden napos edzések stb. ) Lehet h ezért késik a mensim?
Figyelt kérdés
Előző hónapba a barátommal megszakítással védekeztünk, rá egy hétre megjött.Most már egy hete késik, ma már nagyon fájtak/nak a melleim( mensi előtt néha előfordul). Viszont semmi már jele se terhességnek , se annak h meg fog jönni nincsen. Előfordulhat hogy az edzéstől és életmód váltástól késik ? Szerintetek mennyi az esélye h mégis terhes vagyok ?
Kicsit ideges vagyok már emiatt..:/
2012. szept. 28. 21:15
1/1 anonim válasza:
Most is úgy csináltátok? Hát ezt csak a barátod tudja, mivel ő érzi hogy jött e előváladék. Én személy szerint mikor a barátnőm nem szedett gyógyszert már bőven előbb kihúztam aztán .... egyszer becsúszott nagyon megijedtünk esemény utáni volt meg lebaszás, utána 1 darabig gumi volt majd rájöttünk h a legjobb a gyógyszer lenne. A barátod kérdezd, mert énis csinálhattam volna h nem szólok neki akkor lehet h terhes lenne a barátnőm.. de mivel ez k*csögség így egyből szóltam h hopp becsúszott baby.. bár tisztába voltunk vele h veszélyes, főleg mikor épp extázisba vagyok bnőm meg ugrál rajtam h a f*szba szakítsam meg, akkor is kb lelöktem magamról , alapból rossz volt a sex úgy... és még nem is élveztük annyira :D Egyébként én úgy olvastam h bármitől késhet, de azért kérdezd meg a barátod, vagy teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!