Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha csak ovszert hasznalunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ovszert hasznalunk elegge biztonsagos?

Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:

az óvszer 95% os védelmet biztosít...a maradék 5% az h kiszakadhat. Tehát ha ésszel csináljátok:D, akkor nem lesz semmi gond. Ha pedig mégis elszakadna - ami nem történik meg:D - akkor irány a doki, és esemény utáni tabletta. Így hívják a cuccot...

Sok sikert!

2008. máj. 18. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Hát azért földrengés ellen nem véd.
2008. máj. 18. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
nálam már 2 szer szakadt ki:S pedig észel csináltuk és nedves is voltam szal...áttértünk a tabira
2008. máj. 18. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet, h azért szakadt ki, mert levegős maradt. Erre nagyon figyeljetek! Akkor nagyon kicsi az esélye, h baj történik. :)
2008. máj. 18. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már két éve gumival, és soha nem volt semmi gond. Jó minőségűt kell választani, ami méretben legjobban passzol...
2008. máj. 18. 13:02
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ:)
2008. máj. 18. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én óvszer mellett lettem terhes, de rájöttem mire nem figyeltem. Aktus után ha a pasi benned marad, akkor egy idő után a pasi pénisze kicsit összehúzódik (nyugodt állapotba kerül) és ilyenkor lehetséges, hogy a sperma "kiszivárog".
2008. máj. 18. 16:28
 8/8 anonim válasza:
Szia! Ajánlom a Pharmatex krémet az óvszer mellé. Ez spermaölő is egyben, és nagyon jó síkosító! "Baleset" esetén is hasznos lehet. Recept nélkül kapható a patikákban, kb 2000 HUF az ára. A 72 grammosat kell kérni, mert a másik fajta az azt hiszem 6 adagos és fecskendős.
2010. jún. 11. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!