Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon gondolkodom, h abbahagyom a fogamzásgátlót. Az elég biztonságos, ha gumit, meg vmi pharmatex terméket használunk?
gumi + spermaölő az sztem elég (gumiban amúgy én sem bízom)
Meg szabad kérdeznem, hogy miért hagyod abba?
Szerintem is elég a gumi és a pharmatex együtt.Egyébként,ha gumit használtok,akkor hogy kerülne beléd előváladék?Ha már a behatolásnál tartotok,akkor nyilván elötte felveszi a srác a gumit,az elöváladék amúgy nem kerül beléd.
A naptármódszer pedig kb annyira hasznos,mint a megszakításos.Semennyire.
naptármódszer, szal kikötöd h mikor nincsen szex és a naptárban bekarikázod azt a kb 10 napot akkor lehet szex? ezígy nemtúl abszurd?????
a gumi önmagában is elegendő, nemkell hozzá semmi egyéb.
ha netán kiszakadna akkor hajrá eseményuténi tabletta, de nem szakadozik az ki olyan gyakran.
hát te tudod...olvasgatva itt a kérdéseket már kezdem érteni h egyes pasik miért menekülnek máshova szex terén.
mert egyszerűen egyes nőkkel nem lehet egy normálisat szexelni. megszabja h mikor, megszabja h húzza ki, mert ő nemakar terhes lenni, szarráparázzák magukat mert nemképesek normálisan védekezni, a szexből egy eröltetett para szituációt csinálnak.....figyi...sztem NE hagyd abba a gyógyszert ha ennyire túlkomplikálod a védekezést. biztos a barátodnak is jobbvolt amikor még tablettát szedtél, akárhol akármikor lehetett, nemkellett gumiban és főleg nem így napokra bontva....ja vagy ez téged nem is érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!