Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehetünk biztosak abban, hogy ha csak gumit használunk, akkor nem történik meg a "baj"? Ill. ha csak gyógyszert szednék és a pasim nem használna gumit, akkor mennyire biztonságos? Vagy menjünk tutira és legyen meg mindkettő?
Mi másfél éve vagyunk együtt,az elején úgy voltunk hogy a barátnőm gyógyszert szedett én meg gumit is használtam mellette (Én is kicsit parás vagyok). Az utóbbi fél évben már elhagytuk a gumit,nem kell duplán költeni a védekezésre. És hát sokkal jobb is gumi nélkül.
Ha rendesen szedi a gyógyszert akkor nem lesz semmi gond.
Ha megfelelően használjátok,akkor mind a kettő biztonságos.Mindegyiknek van kockázata,de ezt vállalni kell,ha valaki nemi életet él.
Az biztos,hogy én nem terhelném fogamzásgátlóval feleslegesen a szervezetemet,ha úgyis óvszert használunk mellé.
Ha a gyógyszert a használati utasításnak megfelelően szeded, akkor 99,9%, hogy nem leszel terhes. Óvszerrel ez kb. 92-98%.
Ezek a számok az ún. Pearl-indexből jönnek.
A tabletta Pearl-indexe 0,1 - azt jelenti, hogy 1 év alatt 100 tabit használó nőből 0,1 esik teherbe. Az óvszer Pearl-indexe kb. 2-8. Vagyis 100-ból 2-8 esik teherbe egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!