Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan tudnám így abbahagyni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám így abbahagyni a fogamzásgátló szedését?

Figyelt kérdés

Hosszú történet, de egy szem eltűnt kb. 2 hónapja az aktuális levélből, és azóta úgy szedem a gyógyszert, hogy az utolsó szemet az új levélből veszem be. Most viszont abba szeretném hagyni a szedést, csakhogy sajnos pont az utolsó levél gyógyszernél járok, tehát az utolsó szem bevételéhez meg kellene vennem egy új doboz gyógyszert. Azt olvastam, hogy ha be szeretném fejezni, akkor is szedjem végig a levelet. Akkor most mi legyen? Tanács?

Tudom, előbb is gondolhattam volna erre, de így sikerült ez most...

2012. szept. 25. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél be újabb gyógyszert. Az az egy nem oszt nem szorozz.
2012. szept. 25. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért nem úgy tetted, hogy beveszed 1 új levélből és azt félrerakod, és legközelebb egy teljesen újat kezdesz meg?..

Na mindegy. Nem számít az az egy db.

2012. szept. 25. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem számít az az egy darab.
2012. szept. 25. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Az az egy szem az égvilágon semmit nem számít...
2012. szept. 25. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha úgyis abba akarod hagyni, tök mindegy, hogy mikor szűnik meg a védettség, 1 nappal előbb vagy később, tökmindegy.
2012. szept. 25. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
nem baj, ha nem veszed be azt az egyet :)
2012. szept. 25. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2012. szept. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!