Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Előváladékból lehet gyerek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előváladékból lehet gyerek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
hülyeséééég?? jaj, te is inkább hallgatnál. lehet, h azért nem lettél még terhes, mert meddő vagy. várd csak ki a végét, de addig is, ne biztass másokat is a felelőtlenségre. arról meg nem is beszélve, h milyen szex az, h kikapkodja, mielőtt elmegy?? nekem kiábrándito lenne.
2010. jan. 6. 00:12
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

Kedves utolso,

Szerencsere nem vagyok meddo,de koszonom hogy ilyen tapintatosan felhivtad ra a figyelmem ;) !

(Az elso evben teherbe estem,de akkor meg sajnos nem tarthattuk meg a babat.Ekkor ovszerrel vedekeztunk.)

En nem azt mondom hogy elovaladektol nem eshet teherbe az ember,de azt is tudjuk hogy nagyon ritka.Az meg hogy milyen "igy"a szex?Mi mindketten nagyon elvezzuk:P,masnak meg szerinkem SKH.

2010. jan. 6. 10:00
 13/18 anonim ***** válasza:
*szerintem
2010. jan. 6. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
na latod, lett baba. sajnálom, h el kellett vetetned. hat, nem tudom, de fél családom eü-s, és bizony mesélik, h sok abortusz van, pont az ilyen kikapkodás miatt. én nem szólok bele, h te mit csinálsz, a te életed. de a kérdésre válaszolva lehet belőle gyerek, nem is olyan ritka, hiszen az előváladékban is lehet pont annyi spermium, h kialakuljon terhesség. tehát több is lehet benne.
2010. jan. 6. 11:02
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia,

Nem a "kikapkodasos"modszertol estem teherbe akkor.

Mindegy..:(

Kedves kerdezo,ne valaszd ezt a fajta vedekezesi modszert ugyertem a "kikapkodosat" :P..

2010. jan. 6. 20:34
 16/18 anonim ***** válasza:
hanem miert?
2010. jan. 7. 00:05
 17/18 anonim ***** válasza:

feljövövk erre az oldalra,szeretnék erre a kérdésre választ kapni.

és mi van..pár ...*om veszekszik.Nem lehetne hogy nem itt veszekedtek?

2010. máj. 14. 13:20
 18/18 anonim ***** válasza:
akkor is teherbeestél.. nem sikerült időben kivennie, gondolom. na ugye, pont ezért veszélyes ez. amugy meg nem is olyan ritka, h vki előváladéktól esik teherbe. 35 %, ez engem nem tudna megnyugtatni.
2010. máj. 14. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!