Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szedjem az orvos által előírtnál tovább a Norcolut-ot, ha nem jött meg tőle?
Májusban váltottam Lindynette fogamzásgátlóról Jangee-ra. De kétszer elmaradt a vérzésem, a doki szerint a tabletta nem jó. Már nem szedem 1 hónapja, de azóta sem jön meg. Ezért írt fel Norcolutot (2-3 hét várakozás után), amiből öt napon át kellett napi kettőt bevennem (reggel, este). Ez kedden történt, szóval mostanra telt el az 5 nap, és nem jön meg. Persze visszamegyek a dokihoz, csak egyrészt ki tudja mikor kapok időpontot (soron kívüli vizsgálatra meg várakozni kell és nincs időm), másrészt már este van, és nem tudom, most bevegyem-e még, vagy már ne. (Kedd este már elkezdtem.)
Szóval ha ő 5 napot mondott, akkor hiába nem jött meg tőle, hagyjam abba? (A papírján az van, hogy "egyéb vérzészavar esetén 6-12 napon át napi 1-2 tabletta".)
Amúgy meg mi az, hogy nem jön meg tőle... elkezdjek parázni, hogy mi lehet a bajom? Vagyis már elkezdtem.. Terhes nem vagyok, eszem rendesen, miért van ez? Ennyire elintéztem magam a fogamzásgátlóval? (Tudom, ezeket is a doki tudná megmondani, de szeretnék kicsit megnyugodni addig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!