Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindig nekem kell óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nekem kell óvszert venni, miért nem tudja ő megvenni?

Figyelt kérdés
A barátom kicsit félős. Nem nagyon beszélget soha senkivel. Mindig is ilyen visszahúzódó volt. De én most megmakacsoltam magam és nem veszek óvszert, mert már meguntam, hogy mindig nekem kell rohanni, ha elfogyott. Ez már 2hónapja így megy. Szex nuku. Mit tegyek, hogy rávegyem a vásárlásra?
2009. aug. 1. 17:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

1. Küldd el a haverjaival venni, vagy csak eggyel, aki bátrabb. Én is barátnőimmel vettem először, nagy segítség volt.

2. Következő pár alkalommal pedig vegyetek együtt.

3. Szerintem egyértelmű...

2009. aug. 2. 00:34
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem óvszert venni NEM gáz. Inkább menj el a boltba, és vegyél egy doboz kotont 16 évesen, minthogy rohanj a nőgyógyászhoz 72 órás tablettáért, vagy neadjisten abortuszra. 15 éves vagyok, egyszer kiszakadt a gumi, mentem 72 órás tablettáért a barátommal, na akkor az GÁZ volt. A nővérke is, meg a doktornő is elég ferde szemmel nézett ránk. :DDD
2009. aug. 2. 01:26
 23/25 anonim ***** válasza:
semmit. ne járj puhap*csűvel. egy igazi férfi nem szarozik ilyeneken.
2009. aug. 2. 11:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is vegyetek együtt. Akkor talán rájön, hogy nem olyan nagy művészet ez, és semmi ciki nincs benne. Amikor legközelebb vásároltok, dobj be egy dobozzal a kosárba. Úgysem fog nekiálllni ott kiabálni, hogy tedd vissza a kotont. Egy próbát megér, és akkor saját szemével fogja látni, hogy mennyire nem érdekli a pénztáros nénit, hogy te óvszert veszel. Én biztos nem hagynám el ilyenért a páromat, ha szeretem. Elfogadom a hibáival együtt, persze ha tudom, akkor segítek neki abban, hogy legyőzze őket, de ha nem megy, akkor nem kell erőltetni.
2009. aug. 2. 14:08
 25/25 anonim válasza:
Ha ennyire visszahúzódó, akkor mennyen olyan üzletbe, ahol ismeretlen az eladó( így nem kerülhet ciki helyzetbe az ismerős pénztáros előtt).
2009. aug. 2. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!