Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindig nekem kell óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nekem kell óvszert venni, miért nem tudja ő megvenni?

Figyelt kérdés
A barátom kicsit félős. Nem nagyon beszélget soha senkivel. Mindig is ilyen visszahúzódó volt. De én most megmakacsoltam magam és nem veszek óvszert, mert már meguntam, hogy mindig nekem kell rohanni, ha elfogyott. Ez már 2hónapja így megy. Szex nuku. Mit tegyek, hogy rávegyem a vásárlásra?
2009. aug. 1. 17:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha szexelni mer, merjen óvszert is venni..ennyi
2009. aug. 1. 20:48
 12/25 A kérdező kommentje:
Ma hatásotokra elbeszélgettem a barátommal erről a témáról. Illetve nem is beszélgettünk, hanem meghallgatott, mert nem nagyon volt véleménye róla. Ma ismét elmondta, hogy ő ad szívesen rá pénzt, de nem veszi meg. Most annyira nem tudom mit csináljak, mert már nagyon hiányoznak a vele eltöltött együttlétek. Nem tudom, hogy 16 évesen lehet még ezen változtatni? Egyre inkább úgy érzem, hogy annak ellenére, hogy mennyire szeretem szakítani kellene.
2009. aug. 1. 21:40
 13/25 anonim ***** válasza:

nemáá.. mi kolis barátnőimmel poénkodva vesszük, még megjegyzéseket is teszünk ha arra jár vlki stb..

ez számomra feldolgozhatatlan..

2009. aug. 1. 22:09
 14/25 anonim ***** válasza:
a barátom egy fa.sz.:D bocsánat.:D aki nem képes erre, az nem felnőtt, nem értett gondolkosádú. az én pallim mindig felvan készülve:D bárholvan:D és ezajo. és boltba mért lenne gáz venni? mert látják, h mint minden más normális ember szexuális életet élsz és felelős vagy? :) hát amikor én 14 évesen tesztet vettem, na az volt a gáz......
2009. aug. 1. 22:52
 15/25 anonim ***** válasza:
nem a barátom hanem, a barátoD* :D
2009. aug. 1. 22:52
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de azért szakítani vele mert ő nem megy el óvszert venni,kegyetlenség főleg ha szereted is...

Fel ajánlotta hogy ad rá pénzt de nyilván nem a pénz volt a problémád.Neki ez kellemetlen szerintem őt is bátja ez a dolog de szerintem tedd túl megad ezen és hagyd ezzel békén. Vagy esetleg azt még megpróbálhatod hogy ketten mentek.Ha nem nem de e miatt ne szakíts vele.

2009. aug. 1. 23:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Amikor először vettem óvszert irultam-pirultam nagyon, cikinek éreztem de utána már nem volt gázos
2009. aug. 1. 23:12
 18/25 anonim ***** válasza:

A barátod fél egy idegen "nénitől"/"bácsitól", aki unott fejjel 8 órán át ül egy pénztárgép előtt? Vagy fél, hogy pont utána kirabolják az üzletet, és a kamera felvételén látja a "nyomozóbácsi", hogy ejha, kotont vett?

Amúgy nem kell félni, a pénztárosokat nem érdekli, hogy kólát vagy kotont vesz, a mögötte állók meg nem igen vizsgálják az előttük állók vásárlási szokásait.

2009. aug. 1. 23:16
 19/25 A kérdező kommentje:
Juuuj, de nagyon örültem, hogy ezt írtad, ez annyira jól esett. Mert nem akarom elhagyni. Csak így másfél év után kicsit fusztráló a helyzet. Amúgy gondoljátok, hogy ha ketten mennénk az segítene? Ha például megyünk vásárolni, akkor vegyünk azt is? Hátha az nem lenne neki olyan tortúra? Vagy hagyjam az egészet és törődjek bele?
2009. aug. 1. 23:21
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a közös vásárlás az nem rossz ötlet, és így ő is fogja látni hogy nem akkora kunszt. :)
2009. aug. 1. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!