Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb?
Most novynette-t szedek, viszont irtózatosan elvette a libidómat. Szinte sose kívánom a szexet, pedig mielőtt tablettát szedtem volna mindig is nagy volt a szexuális étvágyam. Nagyon rossz ez a helyzet, és barátom se örül neki.
Légyszíves mondjatok olyan fogamzásgátlót, aminek nincs nagy esélye arra, hogy szintén elvegye a libidóm. Melyik a legmegfelelőbb tabletta erre a problémára?
Előre is köszi:)
Miért, szted másik doki nem tippre adja?
Nem tudja az a szerencsétlen sehonnan, hogy neked melyiktől milyen gondjaid lesznek.
Annyit tud a vizsgálatokkal kideríteni, hogy egyáltalán bármilyen fajtát szedhetsz-e.
Teljesen mindegy, másnak mi vált be. Próbálj ki bármilyen másikat (aminek más a hatóanyaga) és kész.
Ha az sem jön be, akkor vagy próbálkozol tovább, hátha egyszer találsz olyat, ami neked is jó, vagy keresel más módszert.
Nekem is tippre adta, és nekem is férfi nőgyógyászom van, és semmi gondom vele. Mondta, hogy felírja ezt, de ha bármi gond van vele, akkor ír egy másikat, ugyanis nem tudhatja előre, hogy nekem mi a jó.
Pesten sajnos nem tudok nőgyógyászokat, én Nagykátán lakom, Pesttől kb 60km-re, Pest megye szélén, és oda járok nőgyógyászhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!