Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lehet a legjobb, amit tehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a legjobb, amit tehetek?

Figyelt kérdés
A Zoely fogamzásgátló tablettát szedem, már a második levél fogyott el. Az a problémám, hogy a sárga placebo tabletták előtt 4 nappal elfelejtettem bevenni este 7kor a fehér tablettát és másnap reggel 7kor vettem be. Ami ugye azt jelenti, hogy egy hétig mechanikus fogamzásgátlást kell használni. Viszont most, hogy vége ennek a levélnek nincs meg az új havi buborékcsomagolás, hiszen ma voltam a gyógyszertárban (és tegnap fogyott el az előző, ma kellene újat kezdenem) és azt mondták, hogy holnap reggel 8kor lesz csak ilyen készítmény. így kimarad még egy nap közvetlen a sárga tabletták után, tehát rövid időn belül két fehér tablettát is kihagytam. Kérem, aki ilyet szed és kicsit tapasztaltabb már, az segítsen, mert nem tudom mit tehetnék ezután.
2012. júl. 17. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Pluszban kell védekezni, az nem vitás... Sokat nem tudsz tenni, elkezded, amikor tudod. És legközelebb maradjon otthon egy tartalék levél az ilyen esetekre, menj vissza 2 hónap múlva a dokihoz.
2012. júl. 18. 10:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is így gondoltam, de mennyi ideig kellene még óvszert használni?
2012. júl. 20. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Én két hetet minimum mondanék, de mivel én a parásabbnál is parásabb vagyok és nem szeretek kockáztatni, a te helyedben egy egész levélen keresztül (de mondom, ez már túlzott óvatoskodás:))
2012. júl. 20. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!