Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót szeretnék szedni, de nem tudom eldönteni hogy nincs e káros hatása illetve melyik a legjobb?
1, nem te választod ki a gyógyszered hanem orvos írja fel azt ami neked a legjobb.
2, ahhoz hogy fog.gátlót kaphass szükséged lesz egy 3hónapnál frissebb vérminta kiértékelésre (laborvizsgálat) amin a májfunkciókat meg a véralvadási mutatóidat vizsgálják (hogy szedhetsz-e egyáltalán kockázatmentesen)
Barátnőm kb fél éve szedi (márkát nem tudnám megmondani valami rózsaszín dobozos :D) és talán 1-2 kilót hízott azóta (bár szerintem az sokkal inkább van az esti sütizés miatt mint a tabletta miatt, na mindegy), viszont a bőre kiszépült, egyáltalán nincsenek pattanásai, szebb lett a haja is szerintem, szóval tök jó dolog, másrészt meg sokkal inkább ajánlom, mint a gumit (nem kell akkor szórakozni vele amikor már felizgultatok stb.. meg szerintem azzal nem is olyan jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!