Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benkit1823 kérdése:
Mekkora az esélye hogy méhen kivüli terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Körülbelül egy hónapja volt aktusom egy sraccal. Szedek tablettát, bár epp azon a héten kihagytam egyet, igy óvszerrel is vádekeztünk. Az utóbbi időkben azonban egyre többször fáj a hasam és hányom is. A menstruációm azóta 2x is megvolt, mégis tartok tőle hogy esetleg terhes vagyok.
Válaszotokat előre is köszönöm.
2012. szept. 18. 12:28
1/7 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek,hogy babás lennél!!
3/7 Golan Trevize válasza:
összeszedtél valami nyavaját a sráctól
4/7 anonim válasza:
mehen kivuliben terhessegi teszt pozitiv mas belproblema ill intern gond teszt negativ egyszeru veszel egy olcso tesztet es maris tudod aztan irany a haziorvos ki kell vizsgalni
5/7 anonim válasza:
ezt nem hiszem el...
ilyet még egy orvos is csak vizsgálat után tud megmondani te meg azt várod hogy mi itt válaszoljunk?
6/7 anonim válasza:
nincs rá esély. Olyan rosszul lennél, hogy már orvosnál lennél ebben az esetben, ez veszélyes helyzet amúgy is.
Ha óvszerrel védekeztetek, akkor pláne nincs miért aggódnod.
7/7 anonim válasza:
Nem vagy sem méhen belüli, sem méhen kívüli terhes, pusztán paranoiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!